D.A.V. (4-8)

DE INSCHRIJVING GAAT OP DONDERDAG 30 JULI OM 20:05 OPEN.

Lieve Van Slaggers,

Wij organiseren op elke dinsdagavond in de vakantie een D.A.V.! Deze 'DinsdagAvondVergadering’ is de ideale gelegenheid om gezellig bij te kletsen met je mede Van Slaggers onder het genot van een drankje!

De D.A.V. zal aankomende dinsdag 4-8 vanaf 21.00 uur plaatsvinden in de Nieuwe Dikke Dries. Belangrijk om te weten is dat je je hiervoor moet inschrijven. De inschrijvingen gaan op donderdag 30 juli 20:05 open en zullen sluiten op zondagavond 2 augustus 22:00. Er is plek voor maximaal 50 mensen. 

We hebben natuurlijk te maken met de regels vanuit het RIVM en verwachten dan ook dat jullie hiervan op de hoogte zijn en jullie hieraan houden. Dit betekent ook dat we in kleine groepjes aan vaste tafels zittend een drankje doen. Verder is het natuurlijk van belang dat je niet komt als je klachten hebt.

Als je van tevoren ook gaat volleyballen, houd er dan rekening mee dat je op Olympos niet kan douchen en dus eerst langs huis zal moeten voor je bij de D.A.V. aankomt (tenzij dit natuurlijk je manier is om vanzelf voor 1,5 meter afstand te zorgen). 

We hopen jullie te zien aankomende dinsdag!

Liefs,
Het 36e KB
Sander, Lianne, Merle, Marleen, Elin en Trees

Deel dit bericht