HALV (halfjaarlijkse algemene ledenvergadering)

Onze Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering vindt online plaats op donderdag 4 maart a.s. om 19:00 uur, met inloop vanaf 18:45 uur.


De vergadering zal via Zoom plaatsvinden. Voorafgaand aan de ALV sturen wij de link in onze besloten Facebookgroep en via de mail. Het is belangrijk dat je Zoom downloadt op je computer of de Zoom app op je mobiel. Dit is nodig omdat het NIET mogelijk is te stemmen via de webversie. Ook is het de bedoeling dat iedereen die in dezelfde ruimte gaat zitten tijdens de ALV (natuurlijk in overeenstemming met de coronamaatregelen), wel met een eigen apparaat in de Zoomvergadering komt, aangezien er per apparaat (met uitzondering van machtigingen) 1x gestemd wordt.
Om discussies zo duidelijk mogelijk te houden, verzoeken we iedereen om zoveel mogelijk vragen vooraf in te sturen naar secretaris@vanslag.net. Dit kan tot uiterlijk woensdag 3 maart 18:00 uur. Wij zullen deze vragen hier publiceren en deze zijn onderaan op de site te vinden, zodat iedereen zich van tevoren goed kan voorbereiden op eventuele discussies. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de ALV andere vragen te stellen.

Wij verwachten van iedere commissie en namens ieder team minstens één afgevaardigde. Kun je zelf niet aanwezig zijn dan kun je iemand machtigen om voor jou te stemmen. Hiervoor dien je een mailtje te sturen naar secretaris@vanslag.net. Machtigingen kunnen worden ingediend tot uiterlijk 4 maart 12:00 uur.

We hopen je te zien op donderdag 4 maart!

Deel dit bericht