ToCo 2 - Duotoernooi

BELANGRIJK: Heb je je aangemeld maar kun je als duo niet meer meedoen? Laat dit dan weten via toco.vslag@gmail.com!

Lieve vrededuifjes van ons, 

Un Poco Loco Toco is ontzettend hard bezig met de voorbereidingen van alweer TOCO 2!! Zoals jullie al weten van de ontzettend spannende thema bekendmaking mogen we dit toernooi met z’n allen op de ARK VAN NOACH stappen. Hopelijk brengt die ons weg van alle narigheid en laten we eerlijk zijn, een paar mensen in dit land kunnen wel een vloedgolf gebruiken ;P. Het zal een duotoernooi zijn want ja Genesis vertelde ons: “Van de reine en de onreine dieren, van de vogels en van alles wat op de aardbodem rondkruipt, kwamen er telkens twee bij Noach in de ark…”. DUS YOU FILTHY ANIMALS, kom d’r bie, dan ku’j dr oet kiekn. 
Aangezien we nog niet zeker weten wat miss Carola doet de aankomende tijd kunnen we nog niet de specifieke tijden doorgeven maar hieronder even de praktische zaken op een rijtje:
• Ga er vanuit dat je op dinsdag 25 januari de avond vanaf ongeveer 18.00 vrij moet houden! 
• De inschrijvingen zijn geopend vanaf 12 januari 20.00 tot en met 20 januari 23:59 uur.
• Je kunt je ook met een trio inschrijven. Zorg dat je qua niveau een beetje bij elkaar past, dan delen we jullie in bij de juiste poule!
• Er is plek voor maximaal 59 duo's, daarna opent de wachtlijst. Mochten teams onverhoopt uitvallen, dan zullen wij duo's van de wachtlijst benaderen om alsnog mee te doen.
• Verkleed je in je meest coole, unieke en beestachtige kostuum dat je kunt bedenken maar zorg vooral dat je met je duo/trio bij elkaar past! 
Wanneer we een go hebben vanuit de persco van 14 januari geven we jullie meer concrete info! 

Lieve groetjes,

Un Poco Loco Toco 21-22,
Nienke, Kim, Willeke, Matthias en Sanne

  • 25 januari 2022 18:00 tot 25 januari 2022 23:00
  • Olympos

Deel dit bericht