ToCo 4 - Blacklight

Inschrijvingen zijn gesloten!
Groepjes met een vinkje achter hun naam zijn geaccepteerd en worden dinsdag verwacht. Mochten mensen afmelden, zullen wij mensen van passend niveau van de wachtlijst benaderen om het plekje over te nemen (rekening houdend met plek op de wachtlijst).

Haa lieve van slaggers!

De toco is al weer flink hard aan het werk voor ons vierde en jammer genoeg laatste toernooi! Het wordt dus zeker wel un Poco Loco (toco) :D!! De dinsdagavond van 24 mei zal volledig in het thema staan van Día de Muertos waarbij de felle en vrolijke kleuren extra goed zichtbaar zullen zijn onder de blacklight lampen!

Het toernooi begint om 18:30 en zal tot 22:30 duren.

De inschrijvingen openen op 9 mei om 20:00 en zullen weer sluiten op vrijdag 20 mei om 23:59, dus wees er snel bij! Je kunt je ook t/m 20 mei kosteloos uitschrijven, daarna niet meer!

Je kunt je voor dit superleuke toernooi in je eentje, met je bestie of met je twee besties inschrijven. Daarnaast kun je het ook aangeven wanneer je samen met een ander tweetal of drietal in een team wilt! De teams zullen verder op niveau bij elkaar ingedeeld worden. 

De kosten voor dit toernooi zullen maximaal €4,50 per persoon bedragen. Er zal ruimte zijn voor 144 deelnemers!


Je Un Poco Loco Toco leden hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie natuurlijk ook!


P.S. Degene die zich het best heeft weten om te toveren tot een ware Día de Muertos chica of chico, wint een mooie prijs!


Liefs, 

Nienke, Kim, Willeke, Sanne, Matthias en Anouk


  • 24 mei 2022 18:00 tot 24 mei 2022 23:00
  • Voorverkoop: €4,50
  • Olympos

Deel dit bericht