Vertrouwenspersonen

Er zijn dit jaar weer twee vertrouwenspersonen binnen de vereniging aangewezen. Job zal deze taak vanuit het bestuur vervullen en Suzanne zal haar taak vervullen als lid dat afstand heeft van het bestuur. Mocht je ergens mee zitten, dan is het aan jou wie je benadert.

Job

Hallo!

Mijn naam is Job, ik ben 24 jaar en naast Teamcoördinator ben ik dit jaar ook de vertrouwenspersoon binnen het bestuur. Dus zit je ergens mee of loop je ergens tegenaan? Heb je een vervelend coronajaar gehad en wil je even je hart luchten? Spelen er dingen binnen of buiten je team? Dat kan allemaal! Spreek me dan aan op de dinsdagavond of stuur me een berichtje. Ik sta voor je klaar als luisterend oor en samen gaan we kijken hoe we jouw problemen op kunnen lossen. Alles wat je vertelt zal niet met de andere vertrouwenspersoon of met de rest van het bestuur gedeeld worden. Gaat het dus even niet zo lekker met je? Vertel het me en dan gaan we daar wat aan doen.

Suzanne

Hoi lieve Van Slaggers! Ik ben Suzanne, 25 jaar en het aankomende jaar wordt mijn 5e jaar bij Van Slag. Ik ben dit jaar de vertrouwenspersoon buiten het bestuur. Je kan mij benaderen als je behoefte hebt aan een gesprek, een luisterend oor of als je even niet weet bij je moet aankloppen voor hulp. Dit kan als je behoefte hebt om te praten over zaken m.b.t. Van Slag zoals over je team/commissie of misschien een bepaalde situatie. Je kan ook terecht met meer persoonlijke onderwerpen buiten Van Slag. Mocht je bijvoorbeeld in een lastige periode zitten of zit je niet zo lekker in je vel, dan kan je me aanspreken voor een gesprekje. Dit kan vrijblijvend en vertrouwelijk. Misschien is een kort eenmalig gesprek al helpend maar er zijn ook mogelijkheden voor meerdere momenten. Mocht er meer ondersteuning nodig zijn dan kunnen we met jouw toestemming samen kijken naar de opties.

Je kan me benaderen op een dinsdagavond op Olympos, bereiken via de mail of bellen/appen.