Vertrouwenspersonen

Er zijn dit jaar weer twee vertrouwenspersonen binnen de vereniging aangewezen. Elin zal deze taak vanuit het bestuur vervullen en Robin zal haar taak vervullen als lid dat afstand heeft van het bestuur. Mocht je ergens mee zitten, dan is het aan jou wie je benadert.

Elin

Hoi lieve Van Slaggers! Ik ben Elin, 22 jaar en zal naast teamcoördinator dit jaar ook de functie van vertrouwenspersoon vanuit het bestuur op me nemen! Ik ben aankomend jaar vijfdejaars Van Slagger en de dinsdagavond is dan ook altijd het hoogtepunt van mijn week. Eerst lekker fanatiek een wedstrijdje spelen en daarna veel gezelligheid door een drankje te doen in het sportcafé. Ik word gezien als een benaderbaar persoon, enthousiast en altijd in voor een praatje.

Als vertrouwenspersoon wil ik graag voor jullie klaar staan om een luisterend oor te bieden. Zit je met een probleem, een dilemma of wil je gewoon even je hart luchten? Je kunt bij mij voor alles terecht! Ook als het een persoonlijke situatie is buiten Van Slag sta ik voor je klaar om het er samen over te hebben. Alles wat je met mij deelt is vertrouwelijk en zal ik ook niet bespreken met de andere vertrouwenspersoon of het bestuur. Eventueel kunnen we wel samen zoeken naar een oplossing of vervolgstappen ondernemen.

Dus heb je behoefte aan een gesprekje, spreek me aan op de dinsdagavond of stuur me een berichtje!

Robin

Hi lieve Van Slagger! Ik ben Robin, 24 jaar oud en ik ben dit jaar de tweede vertrouwenspersoon binnen Van Slag. Ik zit alweer zes jaar bij de vereniging en geniet nog steeds van de fijne Van Slag sfeer, zowel in het veld als daarbuiten. Mensen omschrijven mij als vrolijk, rustig en makkelijk in de omgang. Ik ben altijd in voor een praatje! Met mijn toegankelijke en neutrale houding ben ik er voor je wanneer je dat nodig hebt, dus voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Ben je op zoek naar een luisterend oor, advies, een oplossing of misschien wel allemaal? Dan kun je bij mij terecht. Het maakt niet uit of het om persoonlijke zaken gaat of om dingen binnen de vereniging. Onze gesprekken zijn vertrouwelijk, dus er worden geen andere mensen bij betrokken of actie ondernomen zonder jouw toestemming. Je kunt me aanspreken op de dinsdagavond, maar ik ben ook telefonisch of per mail bereikbaar. Ik ga graag met je in gesprek en dan zorgen we er samen voor dat je (weer) met plezier naar Van Slag komt!