Vertrouwenspersonen

Er zijn dit jaar weer twee vertrouwenspersonen binnen de vereniging aangewezen. Bente zal deze taak vanuit het bestuur vervullen en Suzanne zal haar taak vervullen als lid dat afstand heeft van het bestuur. Mocht je ergens mee zitten, dan is het aan jou wie je benadert.

Bente

Hallo daar lieve Van Slagger!

Mijn naam is Bente en ik zal dit jaar de functie van vertrouwenspersoon binnen het bestuur mogen bekleden. Ik ben 21 jaar en zit in het tweede jaar van mijn bachelor Geneeskunde. Binnen het bestuur ben ik de Activiteitencoördinator, dus zowel op dinsdagavonden als bij activiteiten zie je mijn hoofd regelmatig voorbij komen!
Als je graag je ei kwijt wil mag je mij dus altijd mailen/appen/aanspreken. Dit kan en mag over van alles gaan: van kwesties binnen Van Slag tot de meest persoonlijke zaken, en alles hier tussenin. Alles wat we bespreken zal uiteraard niet gedeeld worden met de andere vertrouwenspersoon, maar ook niet met het bestuur. Dus mocht er iets zijn, spreek me dan vooral aan zodat we er even samen goed voor kunnen gaan zitten. Hierbij kunnen natuurlijk koppen thee, koekjes en andere versnaperingen geregeld worden ;)

Suzanne

Hoi lieve Van Slaggers! Ik ben Suzanne, 25 jaar en het aankomende jaar wordt mijn 5e jaar bij Van Slag. Ik ben dit jaar de vertrouwenspersoon buiten het bestuur. Je kan mij benaderen als je behoefte hebt aan een gesprek, een luisterend oor of als je even niet weet bij je moet aankloppen voor hulp. Dit kan als je behoefte hebt om te praten over zaken m.b.t. Van Slag zoals over je team/commissie of misschien een bepaalde situatie. Je kan ook terecht met meer persoonlijke onderwerpen buiten Van Slag. Mocht je bijvoorbeeld in een lastige periode zitten of zit je niet zo lekker in je vel, dan kan je me aanspreken voor een gesprekje. Dit kan vrijblijvend en vertrouwelijk. Misschien is een kort eenmalig gesprek al helpend maar er zijn ook mogelijkheden voor meerdere momenten. Mocht er meer ondersteuning nodig zijn dan kunnen we met jouw toestemming samen kijken naar de opties.

Je kan me benaderen op een dinsdagavond op Olympos, bereiken via de mail of bellen/appen.