Vertrouwenspersonen

Er zijn dit jaar weer twee vertrouwenspersonen binnen de vereniging aangewezen. Julia zal deze taak vanuit het bestuur vervullen en Jelmer zal zijn taak vervullen als lid dat afstand heeft van het bestuur. Mocht je ergens mee zitten, dan is het aan jou wie je benaderd.

Julia

Lieve Van Slagger, mijn naam is Julia, ik ben 22 jaar oud en zal naast mijn bestuurstaak als secretaris dit jaar de vertrouwenspersoon binnen het bestuur zijn. Ik ben derdejaars Van Slagger en ik ben altijd met veel plezier aanwezig op de dinsdagavonden om met jullie te strijden op het volleybalveld, of een biertje te drinken in het Sportcafé. Ik word gezien als een benaderbaar, rustig en sociaal persoon waardoor het gemakkelijk is om met mij een praatje aan te knopen. Weet dat dit dus altijd mag, wanneer jij er behoefte aan hebt.

Als vertrouwenspersoon mag je alles met mij delen wat je dwars zit, dit kan zowel iets binnen als buiten de vereniging zijn. Vaak helpt het alleen al om je hart te luchten, maar mocht het nodig zijn, gaan wij samen vervolgstappen ondernemen en een oplossing vinden, zodat je met alle plezier aanwezig kan zijn op de dinsdagavonden. Je mag me altijd even aanspreken voor of na de wedstrijd, maar daarnaast ben ik ook te bereiken via de mail en telefoon.

Jelmer

Beste Van Slagger, ik ben Jelmer, 26 jaar oud, en dit jaar heb ik de eer om te mogen fungeren als de tweede vertrouwenspersoon bij Van Slag. Ik ga al sinds 2014 mee met deze mooie vereniging en heb door de loop van de jaren heen veel mensen mogen leren kennen en altijd met veel plezier mogen deelnemen aan zowel de wedstrijden als de derde helft. Ik word gezien als een enthousiast en begripvol persoon die altijd in is voor een praatje en toegankelijk is voor zowel leuke als zware gesprekken. Met deze instelling ga ik dan ook deze functie tegemoet en hoop ik een ieder te kunnen bijstaan indien nodig. Schroom dan ook niet om me op elk moment te contacteren of me op de dinsdagavonden aan de mouw te trekken.

Je kan bij mij voor alles terecht, zowel met persoonlijke zaken als met dingen waar je binnen de vereniging tegenaan loopt. Integriteit en privacy staat bij de vertrouwenspersoon voorop, dus alles wat je wilt bespreken zal dan ook in vertrouwen worden behandeld en tussen ons blijven. Enkel wanneer jij dit wilt kunnen we een ander in het gesprek betrekken en gezamenlijk opzoek gaan naar een oplossing. Ik heb veel ervaring als mediator en zal me dan ook ten alle tijden inzetten om een weg te vinden die voor alle partijen aangenaam is. Daarnaast schrik ik niet weg voor heftige of zware gesprekken, maar hoop ik zoveel mogelijk de lasten te kunnen verlichten. Wees dan ook nooit bang om hier gebruik van te maken en me ten alle tijden te contacteren. Dit kun je doen door mij een mail te sturen, te bellen of mij op de dinsdagavonden aan te spreken voor een gesprek. Van een luisterend oor tot oplossingsgerichte gesprekken, je kan bij mij altijd aankloppen zodat we samen een manier kunnen vinden waardoor jij (weer) met veel plezier kan volleyballen.