Inschrijfformulier


Hieronder kan je je inschrijven voor het komende seizoen.

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen.

Informatie

Ingelogd
Seizoen 1516
Type Nieuw

Wachtlijst geopend!

Helaas is de wachtlijst op dit moment geopend. Dat betekend dat jou registratie na het versturen niet definitief is en bij ons op de wachtlijst gezet word. Mocht er een plek vrij komen dan word jij benaderd door onze team coördinator.

Inschrijfformulier


Het kan zijn dat in het geval van nood iemand een contactpersoon moet bereiken om die in te lichten over jou situatie. Wij vinden het dan belanrijk dat jij in het geval van nood zo goed mogelijk terecht komt. Vul daarom hieronder de gegevens in van je nood contactpersoon!

We vragen aan alle nieuwe leden hun lengte. Hoewel je lengte niet per se indicatief is voor hoe goed je kunt volleyballen, kun je er wel een zeker voordeel uit halen. Dit voordeel proberen we eerlijk te verdelen over de teams, net als we proberen te zorgen dat je speelt met mensen die ongeveer even goed kunnen volleyballen als jij.

CM

Geef hieronder aan tot wanneer je studeert en aan welke instelling. Om in te schrijven moet je ingeschreven zijn als student per 1 september.

Als je bij Hogeschool of Universiteit "anders..." of "andere universiteit in nederland" invoert is dit verplicht

Veel studenten maken tijdens hun studie een reis naar het buitenland, bijvoorbeeld voor stage. Om gaten in teams zo goed mogelijk in te schatten, vragen we je hieronder aan te geven of je plannen hebt om komend seizoen te reizen. Als je uiteindelijk toch besluit dat je Van Slag niet kunt missen en thuis blijft, dan is dat uiteraard geen probleem. Hou in dat geval onze teamcoordinator op de hoogte. Zij kan ook contact opnemen met jou om te vragen of je plannen nog steeds doorgaan.

Heb je een favoriete positie? Of ben je getraind op een bepaalde positie? Of weet je eigenlijk helemaal niet wat posities zijn? Vink hieronder de vakjes aan met de posities die jij beheerst.


Selecteer één van de volgende opties en vul de velden eronder in.

Als je nog geen team hebt zul je geplaatst worden in een team dat bij jou niveau en eisen past. Vul de volgende vragen goed in zodat onze team coördinator jou zo goed mogelijk kan matchen met een team.

jaar


Geef hier aan of je voorkeuren hebt met betrekking tot bij wie je in het team wilt of juist wie niet.

Als je een nieuw team maakt word je automatisch captain van dit team. Je ontvangt via de email een code die je naar andere leden kan sturen om zich ook aan te melden bij dit team.

Als ieamand uit je team al een team gemaakt heeft, dan heeft die van ons een code ontvangen van 6 karakters. Vul die code hiernaast in.

Code:

Vul hier de geheime code in van 6 karakters.

Alle activiteiten van Van Slag, zoals feesten, bbq's en het buitentoernooi, zijn alleen mogelijk doordat veel leden zich vrijwillig inzetten voor de vereniging. Of je nu een uurtje hamburgers bakt op een bbq of met de toernooicommissie het buitentoernooi tot een succes wilt maken, alle hulp is welkom!

Van Slag kent nu de volgende commissies introductiecommissie, feestcommissie, weekendcommissie, liftcommissie, cycling-dinner commissie, toernooicommissie, IT-commissie, juridische commissie, redacie of kascommissie.

Motiveer in het kort in welke commissie je zou willen en vooral waarom je dit graag wil.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt over dit formulier kun je die hier stellen. Of als je specifieke voorkeuren voor je inschrijving hebt (bijvoorbeeld niet bij bepaalde personen).

Elk jaar organiseert Van Slag een introductie weekend voor de nieuwe leden. Dit is een unieke kans om de andere leden van deze gezellige vereniging te leren kennen. Als jij wil deelnemen hieraan kijk dan in je agenda of jij het weekend van 4 tot 6 september vrij bent.