Commissies 2018/2019

IntroCie

Functie Naam
Voorzitter Steff Donkers
Secretaris Milou Sleyster
Penningmeester Hanna Verduijn
Algemeen Lid Ellen Breedveld
Algemeen Lid Wotte Noteboom
Algemeen Lid Lianne Potters

Bij deze presenteren wij jullie de geweldige nieuwe IntroCie van Van Slag. Ook al is het nog een eind weg, er moet alweer genoeg geregeld worden voor de Van Slaggers van de toekomst! Om ervoor te zorgen dat alles volgend jaar op rolletjes zal verlopen, is er, naar van Slag begrippen, best wel een capabele commissie samengesteld! Zo beheert Hanna de kas met alle centjes voor het bier en zorgt Milou voor de notatie van alle onzin, die uitgeslagen wordt door de rest van de groep. Mochten deze twee toppers het niet voor elkaar krijgen hun taak optimaal uit te voeren dan kunnen ze daar altijd nog hulp bij krijgen van Ellen, ze heeft daarbij zelfs beloofd niks meer te breken! Daarnaast zorgt de nuchtere en altijd vrolijke Lianne voor de nodige slimme suggesties, om ervoor te zorgen dat al het eten bij de vergaderingen op komt is Wotte alsnog bij deze commissie toegevoegd. Dit hele zooitje wordt aangevoerd door onze grote kleine leider Steff, die het komende jaar haar handen vol zal hebben aan het goed in banen leiden van dit hele evenement!

VanGrasCie

Functie Naam
Voorzitter Fleur van den IJssel
Secretaris Mart Welhuis
Penningmeester Willem van Veluw
Toernooicommissaris Milou Sleyster
Promotie Daniël Bos
Sponsoring Paulien Essink
Feest en Locatie Nathalie Kruiper

RedaCie

Functie Naam
Voorzitter Janneke ten Kleij
Secretaris Ellen Plomp
Penningmeester Matthias van Aalst
Algemeen lid Carmen de Koning
Algemeen lid Dorien Bakker

Dames en heren, het is ons een waar genoegen u de glimmendgloedjenieuwe RedaCie voor te stellen. Met zijn vijven gaan we ervoor zorgen dat dit jaar alles (álles) wordt vastgelegd zodat jullie niets hoeven te missen. Daarnaast zorgen we natuurlijk weer voor een schittermagisch jaarboek dat tot in den eeuwen gelezen zal blijven worden! Dit jaar zijn we vijf man sterk en beginnen we verspreid over de wereld. Zo knalt Dorien vanuit Wien WVTTKtjes door de speakers en is Carmen voor nu nog even druk bezig op de Filipijnen voordat ze ons komt versterken. Ellen doet haar stinkende best orde in de chaos te scheppen als secretaris en Matthias bewaakt als penningmeester onze schatkist. Omdat iemand toch het overzicht moet houden staat Janneke aan het roer. Zij durft het aan met deze gezellige bende, en met wat ondersteuning van Guido moet het dit jaar helemaal goed komen!

LiftCie

Functie Naam
Voorzitter Maya van der Loos
Secretaris Astrid de Jaeger
Penningmeester Nicole van Daalen
Algemeen lid Inge Rombouts
Algemeen lid Stefanie Dekker
Algemeen lid Ellen van der Gulik

ToCo

Functie Naam
Voorzitter Raymond Veerman
Secretaris Emma Dorrestein
Penningmeester Amber van Echteld
Algemeen lid Jeroen Meulenbrugge
Algemeen lid Pernette Zadojko

OldBoys

Functie Naam
Maarten Meijer
Martijn Bodde

AcCie

Functie Naam
Voorzitter Roline Krol
Secretaris Anouk Kersten
Penningmeester Lianne Potters
Algemeen lid Suzanne Woudenberg
Algemeen lid Koen Donselaar
Algemeen lid Kirsten Veltman

SjaarsCie

Functie Naam
Voorzitter Laurien Koers
Secretaris Michelle Timmerman
Penningmeester Bas Donker
Algemeen lid Joep van de Sanden
Algemeen lid Laila Konijn

JuCie

Functie Naam
Lid Koen van den Helder
Lid Inge Rombouts
Lid Emma Dorrestein
Lid Sietse-Jelle Bijkerk

KasCo

Functie Naam
Algemeen lid Sterre Kolsteeg
Algemeen lid Sjoerd Houweling
Algemeen lid Willem van den Hoogen

Raad van Advies

Functie Naam
Algemeen lid Tessel Arendsen
Algemeen lid Wouter Ypma
Algemeen lid Luuk Minnaar
Algemeen lid Marinka Willemsen

Beste Van Slag kameraden, Staat je biervoorraad al een tijd in het rood, bevindt je huisgenoot zich op verraderlijk glad ijs of word je radeloos van de tactiek van de tegenstander? Niet getreurd! Hierbij presenteren wij jullie de Raad van Advies. Deze seniorenraad houdt zich bezig met het zowel gevraagd als ongevraagd advies geven aan het huidige bestuur over het reilen en zeilen van de vereniging. Met allen een bachelorgraad op zak en sommigen al een mastergraad in de pocket, is er genoeg expertise aanwezig om een raadzaam advies op te stellen over uiteenlopende zaken die er in een verenigingsjaar gebeuren, zoals bijvoorbeeld een Algemene Leden Vergadering. Tel daar een ontelbaar aantal dienstjaren Van Slag bij op en je hebt een raadselachtig overzicht van de leden van de Raad van Advies. Wil je als Van Slagger met ons over een kwestie in beraad? Spreek ons dan aan in de kantine op Olympos of bereik ons via het e-mailadres: rva@vanslag.net. Alle adviezen over de rode draad van de vereniging zijn als raad voor de Raad van Advies van harte welkom! Liefs, Tessel, Marinka, Luuk en Wouter

FeCo

Functie Naam
Voorzitter Marenne Massop
Secretaris Naomi Kiezenberg
Penningmeester Dianne Wolfsen
Algemeen lid Sterre Kolsteeg
Algemeen lid Perrin Keesmaat
Algemeen lid Iloe Degen

HamerCie

Functie Naam
Controleur Wouter Ypma
Saboteur Mirte Stavenga
Escalateur Sterre Kolsteeg
Commissaris Bieris Iris Groothedde

Een commissie is een groep personen die de verantwoordelijkheid draagt voor het uitvoeren van een specifieke taak. Over het algemeen wordt een commissie aangesteld binnen een grotere organisatie, om in dienst daarvan een bepaalde taak uit te voeren of een specifiek deel van het doel van de organisatie na te streven. Wij voelen ons zeer vereerd zorg te mogen dragen over Van Slag haar belangrijkste bezit: de Hamer; voor onze internationals: the Hammer (EN), de Hammer (Frysk), el Martillo (SP), مطرقة (AR), Kurwa! (PL)

WeekendCie

Functie Naam
Algemeen lid Charlot Sierink
Algemeen lid Mariah Leussink
Algemeen lid Linda van Dijk
Algemeen lid Sophie Lammertink
Voorzitter Max den Hartog
Secretaris Julia Mulder
Penningmeester Maaike Frijters