Commissies 2017/2018

Van GrasCie

Functie Naam
Voorzitter Inge Rombouts
Secretaris Laurien Koers
Penningmeester Esmee Kruizinga
Toernooicommisaris Jelle Veerman
Promotie Lieke van Oorschot
Locatie en feest Daniël Groeneweg
Sponsoring Miriam Osinga

Hiep, hiep, hoera! Wij zijn de bofkontjes die dit jaar de leukste dag van het jaar mogen organiseren: Van Gras! En dat we gebrand zijn om er een topdag van te maken, dat moge duidelijk zijn. Zo hebben we in de schaarse vergaderingen die reeds geweest zijn, al verschillende tactieken ontwikkeld. Daarom vergaderen wij vanaf nu op de toiletten of douches van Olympos, want zeg nou zelf: elke badkamer barst van de inspiratie, toch? In tegenstelling tot deze vochtige vergaderingen, willen we het op de dag zelf graag droog houden. Wij zijn dus erg blij dat wij in Ilona een echte ‘Chef Weer’ hebben gevonden, die met regelmaat met schietgebedjes naar de weergoden zal strooien. Uiteraard moet onze voorzitter Inge streng zijn en toezien dat de commissie doet wat nodig is. Om de druk op de ketel wat op te voeren, werken wij sinds kort met het pizzapuntensysteem. Voor elke niet-uitgevoerde taak verdien je een pizzapunt, 4 punten is trakteren. We zijn benieuwd of Esmee - het pizzamonster - de rest van het jaar überhaupt productief gaat zijn, maar goed… We zien jullie graag 23 juni op de leukste dag van het jaar! Tot die tijd gaan wij douchen, pizza’s eten en… een topdag neerzetten natuurlijk.

RedaCie

Functie Naam
Voorzitter Elisabeth Rümke
Secretaris Lynn Rovroy
Penningmeester Wiebe van Veen
Algemeen Lid Angela van Rosmalen
Algemeen Lid Mariska Meijvogel
test Onbekend

Wij zijn er weer bij. Een gek bij elkaar gevormd groepje uit alle poules van Van Slag, staat dit jaar voor jullie klaar om alles vast te leggen. Natuurlijk gaan wij het jaarboek voor jullie in elkaar knutselen, maar daarnaast zullen wij ook compilaties en foto’s maken. Met Elisabeth als voorzitter trappen we dit jaar goed af. Ze probeert de groep een beetje in toom te houden. We kunnen op haar rekenen, behalve wanneer ze te brak is van alle FeCo feestjes! (-; Lynn onze secretaris houdt vooral bij hoeveel dropshots iedereen genuttigd heeft en hoeveel minuten Wiebe te laat is. We weten niet of we goed hebben gedaan aan Wiebe als penningmeester. Hij is te lui om alles op te schrijven, dus waarschijnlijk hebben we aan het einde van het jaar een scheve balans. De RedaCie wordt verder voorwaardelijk gesteund door Mariska en Angela. Mariska is onze Sjaars. Altijd dol enthousiast en gewapend met een camera kom je niet om haar heen. Angela is onze creatieveling en de enige capabele persoon van de redacie. Wij hopen jullie veel te zien, vast te leggen, dropshots te zien drinken en lekker wedstrijden te zien winnen dit jaar! Kusjesssss van de beste Redacie evah.

WeekendCie

Functie Naam
Voorzitter Roline Krol
Secretaris Manon Waning
Penningmeester Marshall Rad
Algemeen Lid Trees Penning de Vries
Algemeen Lid Luuk Minnaar
Algemeen Lid Janne Fuchs
Algemeen Lid Suzanne Woudenberg

Lieve Van Slaggers, dit jaar wordt het TOFSTE weekend van het jaar georganiseerd door weer een gloednieuwe commissie. Met wat stokoude leden en verse sjaarsen gaan wij brainstormen over het weekend, natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje. Onze reizende voorzitter Roline is met haar nog bruine huidje van de zon net terug van haar reis en zit nu al vol inspiratie voor het weekendje. Manon is onze secretaris en zorgt dat alles netjes genoteerd wordt EN dat alles ook door de leden gelezen wordt door elke keer in de notulen een geheim woordje te plaatsen. Voor wie het woord niet heeft gevonden, die mag zijn ome DUO centjes besteden aan een lekkere taart. Onze enige vrijwilliger voor penningmeester wil graag het financiële plaatje regelen: Marshall. Hij gaat in zijn drukke leventje tijd vinden om het financiële plaatje helemaal rond te krijgen. Dit jaar hebben we een speciale taak om ons weekendje te promoten en die is voor onze PR-dame Trees. Elke dinsdagavond is ze nog tot laat te vinden bij Olympos en gaat met haar praatjes alle leden mee krijgen naar het ledenweekend. Luuk is al een lange tijd te vinden bij Van Slag en zijn ervaring en kennis gaan ons zeker helpen! Tot slot zijn er dit jaar twee nieuwe sjaarsen in de WeekendCie te vinden. Janne en Suzanne gaan het internet afstruinen en zoveel mogelijk inspiratie en ideeën opdoen om ook dit jaar het weekendje weg te laten slagen!! Wij hebben er in ieder geval zin in en houd 25, 26 & 27 mei vrij in je agenda :) :) :)

LiftCie

Functie Naam
Voorzitter Sem Vijverberg
Secretaris Wouter Ypma
Penningmeester Julia Mulder
Algemeen Lid Marinka Willemsen
Algemeen Lid Joep Schrijver
Algemeen Lid Judith Preuter

Lieve Van Slaggers, in deze koude tijden willen wij, de LiftCie 2017/2018, jullie alvast een beetje warm maken met het vooruitzicht van een prachtig luxe zessterren liftweekend. Voorgaande jaren is de lat erg hoog gelegd en daarvoor onze dank, maar grenzen zijn er om verlegd te worden, maar ook zeker om te passeren: het liefst op de achterbank van een wildvreemde natuurlijk. De waterdichte notulen van typegeit Wouter, het oog voor precisie van penningmeester Julia en de inbreng van Joep, Marinka en Judith staan onder bewind van voorzitter Sem garant voor een onsterfelijke mini-vakantie. Over de locatie doen wij uiteraard nog geen uitspraken, but it’s written in the stars. Houd dus het weekend van 24 & 25 maart 2018 vrij, of het zal je bezuren. Groetjes.

ToCo

Functie Naam
Voorzitter Merle Watzeels
Secretaris Noortje Post
Penningmeester Charlotte van Crugten
Algemeen Lid Toon Brunninkhuis
Algemeen Lid Nienke Vermeer

Wij zijn de toernooicommissie voor dit jaar, dus maak je maar klaar. We heten Tic Tac ToCo en dat is een beetje raar, het komt door Tic Tac Toe dus niet zomaar. Ik zal ons even voorstellen hopelijk is dat geen bezwaar, we zijn met vier meisjes en één jongen met borsthaar. Merle is de voorzitter ze is een echte babbelaar, Charlotte is de penningmeester: onbetaalbaar. Noortje is de secretaris met het mooie krulhaar, en dan heb je Nienke en Toon, tsja, die doen ook wat. Die zin hierboven rijmde niet anders werd het te voorspelbaar, we organiseren nog drie toernooien en hopelijk zien we jullie daar!

OldBoys

Functie Naam
Maarten Meijer
Martijn Bodde
Jorick van Hees

You don't see us, you don't know us, we are never there. The secret, the myth, the oldboys...

FeCo

Functie Naam
Voorzitter Joran Post
Secretaris Lisa IJskes
Penningmeester Ashwin Knoet
Algemeen Lid Fleur van den IJssel
Algemeen Lid Karlijn Pol
Algemeen Lid Cynthia Sipma
Algemeen Lid Beleke de Zwart

Beste Van Slaggers! Wij zijn ‘’De Nieuwe FeCo’’. Aangezien je komend jaar veel van ons gaat zien, horen en meemaken is het misschien wel zo leuk ons even voor te stellen! We beginnen met het formele gedeelte, natuurlijk moet er een voorzitter gekozen worden. Gelukkig was dit niet heel moeilijk aangezien hier maar een voor in aanmerking kwam (zegt hij zelf, hij was de enige die wilde). Dit was namelijk de praatgrage Joran Post. Natuurlijk moet er duidelijk opgeschreven worden wat de voorzitter allemaal wel niet te vertellen heeft dus is er ook een secretaris aangewezen. Een secretaris die er de eerste vergadering niet eens bij was nota bene! Toch is de PABO juf Lisa Yskes het geworden om haar schrijf skills en omdat we stokjes hadden getrokken en Lisa won haha.. Verder is Ashwin Knoet als penningmeester aangewezen, al gaf hij aan niet goed met cijfers om te kunnen gaan maar als het om geld draaide hij het wel aankon! Dit snapten wij ook niet, maar voor dit beroep heb je dikke duimen nodig en die heeft hij gelukkig wel! Zonder de goede ondersteuning betekenen deze mensen natuurlijk helemaal niks. Omdat er nog veel meer dingen geregeld moeten worden, dan de hierboven genoemde titels, wordt nu de kern van de FeCo aan jullie voorgesteld! Laten we beginnen met de enthousiaste Karlijn, heeft altijd haar zaakjes op orde en denkt altijd actief mee in de vergaderingen. Ideeën heeft ze genoeg, maar ze heeft tijdens het nuttigen van alcohol toch altijd moeite met grenzen stellen. Deze heeft ze namelijk niet, Karlijn is gek.. te gek! Na het verhaaltje over Karlijn zou je bijna niet geloven dat er een nog gekker commissielid in de FeCo zit.. jawel hoor, dit is onze ‘’Gekke Tante Fleur’’. Gezellig, aardig en lief maar ze overschrijdt alle grenzen. Hierbij zorgt ze er wel voor dat na dit seizoen iedereen een blokjes buik heeft van het lachen! Ook kwam zij met het idee dat iedereen die afwezig zou zijn een cake moest bakken voor de hele commissie, zoals ik al zei onze ‘’Gekke Tante Fleur’’. Naast al deze gezelligheid moeten er natuurlijk ook spijkers op koppen geslagen worden. Hier hebben we onze mooie PABO juf Cynthia voor. Begrijp me niet verkeerd, Cynthia is heel gezellig maar op het moment dat er belangrijke dingen gedaan moeten worden staat Cynthia paraat! Tot slot Beleke, onze FeCo baby. Naast dat ze de jongste is, is ze ook een nieuwe Van Slagger. Super enthousiast en wil graag helpen, ook heeft Beleke een nieuwe blik op de hele vereniging en kan zij ons vertellen waar een nieuw lid op zit te wachten. Naast ieder ander staat ze te trappelen tot er weer een nieuw feestje komt. Wij zijn de FeCo, zoals al te lezen valt hebben we een complete commissie en voor ieder wat wils! Wij hebben met z’n allen zin om keihard te feesten dit jaar, jij ook? Kusjes, de FeCo

IntroCie

Functie Naam
Voorzitter Steff Donkers
Secretaris Milou Sleyster
Penningmeester Hanna Verduijn
Algemeen Lid Ellen Breedveld
Algemeen Lid Wotte Noteboom
Algemeen Lid Lianne Potters

Bij deze presenteren wij jullie de geweldige nieuwe IntroCie van Van Slag. Ook al is het nog een eind weg, er moet alweer genoeg geregeld worden voor de Van Slaggers van de toekomst! Om ervoor te zorgen dat alles volgend jaar op rolletjes zal verlopen, is er, naar van Slag begrippen, best wel een capabele commissie samengesteld! Zo beheert Hanna de kas met alle centjes voor het bier en zorgt Milou voor de notatie van alle onzin, die uitgeslagen wordt door de rest van de groep. Mochten deze twee toppers het niet voor elkaar krijgen hun taak optimaal uit te voeren dan kunnen ze daar altijd nog hulp bij krijgen van Ellen, ze heeft daarbij zelfs beloofd niks meer te breken! Daarnaast zorgt de nuchtere en altijd vrolijke Lianne voor de nodige slimme suggesties, om ervoor te zorgen dat al het eten bij de vergaderingen op komt is Wotte alsnog bij deze commissie toegevoegd. Dit hele zooitje wordt aangevoerd door onze grote kleine leider Steff, die het komende jaar haar handen vol zal hebben aan het goed in banen leiden van dit hele evenement!

JuCie

Functie Naam
Deborah Oltmans
Michiel Willemsen
Inge Rombouts
Koen van den Helder

Hoi lieve van Slaggers! Voor het bestaan van een vereniging als Van Slag zijn er natuurlijk wel wat regeltjes nodig. Dat is waar wij om de hoek komen kijken! Om het bestuur op juridisch gebied te ondersteunen zijn er dit jaar niet 3, maar zelfs 4 toppers in de JuCie. Voor Deborah is inmiddels het 5e jaar JuCie aangebroken en ze kan dan ook met trots zeggen dat ze haar lustrum viert dit jaar. Na een bachelor en twee masters is voor haar inmiddels wel de tijd van werken aangebroken. Dit geldt ook voor Michiel, inmiddels ook al een tijdje klaar met zijn master privaatrecht en werkend. Voor hem zal dit het 2e jaar worden in de JuCie. Naast de oudgedienden zijn er ook 2 nieuwe JuCie baby’s dit jaar. Allereerst Koen, student Chemie en oud-voorzitter van zijn studievereniging Uranymus. Hij heeft vorig jaar ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan en voegt veel toe met zijn niet-juridische achtergrond (‘waarom moet dit in zoveel woorden jongens, kan het niet korter..?’). Als laatst is Inge de JuCie komen versterken, die net haar bachelor rechtsgeleerdheid op zak heeft. Verder kon Suus ons nog niet helemaal verlaten, dus deze JuCie-veteraan is ons aanspreekpunt binnen het bestuur. We zijn natuurlijk druk met de reglementen, maar verder houden we ook ontzettend van een balletje slaan en van de nodige biertjes drinken in het Sportcafé! Heb je een vraag? Stuur ons dan een mailtje op jucie@vanslag.net. Met expertise op vrijwel ieder gebied vinden wij altijd het antwoord op je vraag! Liefs, Deborah, Michiel, Koen en Inge

SjaarsCie

Functie Naam
Voorzitter Stefanie Dekker
Secretaris Marjolein van Cappellen
Penningmeester Joost Kouijzer
Algemeen Lid Laura Ruland
Algemeen Lid Jochem Brouwer

AcCie

Functie Naam
Voorzitter Mireille Doeve
Secretaris Rosan te Pas
Penningmeester Mart Welhuis
Algemeen Lid Annika Kist
Algemeen Lid Maya van der Loos
Algemeen Lid Matthias van Aalst

Zo groen als gras is deze nieuw opgerichte commissie; de AcCie! Zoals onze naam al zegt, organiseren wij activiteiten (wow newsflash); van een pooltoernooi in het Hart van Utrecht tot aan het CyclingDiner en alles daar tussenin. De commissie zou een commissie niet zijn als deze niet zou bestaan uit super gepassioneerde VanSlaggers, dus bij deze een kort voorstelrondje: Mireille is de voorzitter en drijvende kracht achter de AcCie. Dat Mireille een aardig potje kan volleyballen is glashelder als Interpolis; met haar team Jumpsuits is ze niet voor niets vertegenwoordigd in de A (van AcCie). Rosan de notulist van het geheel en daarnaast speelster van het welbekende Kapot Netjes. Aangezien het netje kapot is, is deze dame uit het oosten uitgevist op de zeester en daarom is ze op én buiten het veld een echte serveer-ster. Maya speelt niet bij één, maar zelfs bij twee teams (Volleywood & Dubbelfout) en kan dus met recht een bezige bij genoemd worden (sorry;). Echter de honing bij Van Slag is niet zoet genoeg dus besteed ze haar vrije tijd aan dansen; deze dame heeft meer pasjes op de dansvloer dan jij in je portemonnee. Annika, deze goedlachse dame is voorzien van het nodige portie doorzettingsvermogen; niet alleen op het veld bij De Slama’s en De Pro’s, maar ook in de kantine haalt ze graag het onderste uit de kan. Mart is penningmeester en zakkenvuller bij De Blokker. Voor (aan)biedingen moet je bij deze man wezen, de prijzenslag duurt niet eeuwig mensen. Deze toekomstige dokter vertrekt geen spier wanneer hij je naar de intensive care smasht. Matthias, deze Hagenees is nieuw bij Van Slag. Door het Oh Oh Cherso bloed weet hij wel hoe je een feestje moet bouwen. Daarom is hij een aanwinst voor de AcCie. Met zijn studie Sociale Geografie zorgt hij er onder andere voor om De Blokker op de top te plaatsen. Dan Dorien om deze commissie een beetje in toon te houden ‘Do, Re, Mi’, is Dorien de vertegenwoordiger vanuit het Bestuur. Bij pieken en dalen staat ze voor ons klaar; bij vragen is ze altijd ‘At Your Service’.

KasCo

Functie Naam
Sterre Kolsteeg
Hannah Hageman
Onbekend