De Agenda

December

Liebe Leute! Jullie hebben er lang op moeten wachten maar het is eindelijk zo ver! De inschrijvingen voor het biercantus en het feest zijn open. Met wie sla jij op zaterdag 14 december je Schlager? Voor €17 heb je een combi-ticket voor de biercantus én het aansluitende feest bij Unitas S.R.! Voor de biercantus hoeven jullie geen eigen bierpullen mee te nemen. De inloop voor de cantus is vanaf 19:30 en de cantus duurt van 20:00 tot 22:00. Het feest is vanaf 22:30.Mocht je niet naar de biercantus kunnen maar heb je wel zin in een feestje? Voor €4 heb je een kaartje voor alleen het feest via deze link. Besluit je op het allerlaatste moment om nog te komen naar alleen het feest dan kun je nog voor €5 een kaartje aan de deur kopen. Alumni:Ook oud-leden zijn meer dan welkom op deze lustrumeditie van de biercantus. Jullie kunnen je ook inschrijven via de website. Let op: Er is ruimte voor maximaal 100 huidige leden en 50 alumni dus vanaf dat aantal kom je op de reservelijst en hoor je z.s.m. of er een plekje voor je vrij is. !! De inschrijvingen voor zowel de biercantus + feest als het feest only sluiten op vrijdag 13 december om 12:00. Kosteloos uitschrijven is dan niet meer mogelijk !!

Liebe Leute!Jullie hebben er lang op moeten wachten maar het is eindelijk zo ver! De inschrijvingen voor het feest zijn open. Met wie sla jij op zaterdag 14 december je Schlager? Mocht je niet naar de biercantus kunnen komen dan kun je je hier inschrijven voor alleen het feest. Voor €4 heb je een kaartje voor alleen het feest. Besluit je op het allerlaatste moment om nog te komen naar alleen het feest dan kun je nog voor €5 een kaartje aan de deur kopen. Het feest begint vanaf 22:30 tot een uurtje of 04:00.Het feest is ook toegankelijk voor alumni en externen. Bij je inschrijving kun je voor het feest aangeven dat je meerdere kaartjes voor al jouw freunden wilt kopen (kosten €4). Het is ook mogelijk om gewoon een kaartje aan de deur te kopen (kosten €5)Wil je naar de biercantus ÉN het feest? Schrijf je dan in via deze link.!! De inschrijvingen voor zowel de biercantus + feest als het feest only sluiten op vrijdag 13 december om 12:00. Kosteloos uitschrijven is dan niet meer mogelijk !!Voor vragen of meer informatie kun je een mailtje sturen naar feco@vanslag.net.

Lieve Van Slaggers,Ook dit jaar kunnen jullie weer prachtige sokken kopen, en niet zomaar sokken maar echte lustrumsokken!Via dit evenement is het mogelijk om je in te schrijven voor een paar sokken maat 37-41. Voor de sokken in maat 42-44 verwijzen we je graag door naar het andere evenement: https://www.vanslag.net/events/lustrum-merchandise-van-slag-sokken-maat-42-44Het is dus niet mogelijk om deze via de webshop van Sportal te bestellen. Dit omdat de sokken pas kunnen worden afgenomen bij een minimale bestelling van 18 paar. Als de sokken besteld worden, wordt het bedrag van €12,95 afgeschreven van je rekening.Het is tot 29 januari 23:59 mogelijk om je in te schrijven voor de sokken. Als het minimale aantal van 18 paar op dat moment is bereikt, wordt de bestelling geplaatst bij Sportal en worden de sokken 3-4 weken later geleverd waarna je deze op een Van Slag avond kan ophalen.

Lieve Van Slaggers,Ook dit jaar kunnen jullie weer prachtige sokken kopen, en niet zomaar sokken maar echte lustrumsokken!Via dit evenement is het mogelijk om je in te schrijven voor een paar sokken maat 42-44. Voor de sokken in maat 37-41 verwijzen we je graag door naar het andere evenement: https://www.vanslag.net/events/lustrum-merchandise-van-slag-sokken.Het is dus niet mogelijk om deze via de webshop van Sportal te bestellen. Dit omdat de sokken pas kunnen worden afgenomen bij een minimale bestelling van 18 paar. Als de sokken besteld worden, wordt het bedrag van €12,95 afgeschreven van je rekening.Het is tot 29 januari 23:59 mogelijk om je in te schrijven voor de sokken. Als het minimale aantal van 18 paar op dat moment is bereikt, wordt de bestelling geplaatst bij Sportal en worden de sokken 3-4 weken later geleverd waarna je deze op een Van Slag avond kan ophalen.

Na het succes van de wintersportreis van afgelopen jaar willen wij opnieuw met een enthousiaste groep Van Slaggers de latten onderbinden en de pistes onveilig maken! Dit keer gaan we 8 dagen naar het mooie Les Sybelles in Frankrijk met maar liefst 310 km piste.  De wintersport is van vrijdag 27 december t/m vrijdag 3 januari. We vertrekken met de bus vanuit Utrecht en komen op zaterdag aan in St. Sorlin (plaats bij het skigebied Les Sybelles). Daarbij krijgen we een skipas voor 5 dagen (met mogelijkheid om dit uit te breiden naar 6 dagen zodat je gelijk na aankomst kan skiën voor maar €26 euro extra). Ook inclusief is het verblijf in een accommodatie gelegen naast de skipiste en skilift (mét zwembad en jacuzzi voor als je even wilt ontspannen). Na de laatste afdaling vertrekken we donderdag aan het eind van de middag weer richting Nederland en komen vrijdag weer aan in Utrecht. Na een hele dag skiën kunnen we heerlijk een biertje drinken bij de Yeti bar (€4 voor 0,5L). Dit jaar zullen we weer samen het nieuwe jaar inluiden in de Franse Alpen. We krijgen tickets voor het Oud & Nieuw feest in de Yeti bar. Deze wintersportreis zal slechts €439,- kosten met 5-daagse skipas. Daarbij is het mogelijk om je eigen ski- of snowboardmateriaal mee te nemen of via Husk te huren. Voor het huren zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen en de prijzen liggen tussen de €65 en de €120 voor 5/6 dagen. Voor meer informatie of vragen over de wintersport kun je contact opnemen via activiteiten.vanslag@gmail.com. LET OP: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in. Na het inschrijven via de Van Slag site krijg je een link voor het inschrijven via de Husk-pagina. Hierop kun je jouw gegevens invullen en voorkeuren doorgeven voor de wintersport. * Na 20 personen kom je op de wachtlijst te staan. Je kan dan alsnog mee als er een plekje vrij komt of als we 4 personen op de wachtlijst hebben, kan er worden gekeken of een extra kamer reserveren eventueel nog mogelijk is. * 

January

February

March

April

Roze Zaterdag is een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de emancipatie van LHBT’ers in de sport. Met deze dag willen de studentensportverenigingen de integratie van LHBT sporters bevorderen en de bestaande taboes doorbreken.

May

June

July