De Agenda

March

Webinar 3: 1 maart (20.00 tot 21.00) Het bestuur van USV Protos en Van Slag slaan de handen in één en organiseren samen voor jullie een geweldige reeks van 4 webinars! - Woensdag 17 februari (19.30 tot 20.30)- Woensdag 24 februari (19.30 tot 20.30)- Maandag 1 maart (20.00 tot 21.00)- Woensdag 10 maart (19.30 tot 20.30)Webinar 3: Voeding i.c.m. sporten door diëtist Marleen Louter – van HaastrechtOlympos is al een tijd gesloten, iedereen is massaal aan het thuissporten geblazen en de nodige corona diëten zijn van internet getoverd. Jij hoorde van je huisgenote, die van haar vriendin hoorde dat ze op google een dieet had gevonden die perfect aansloot bij jullie buik-billen-bonus workout, maar de kilo’s vliegen er maar niet af…Marleen vertelt jou onder meer wat de invloed is van “één biertje” na de training. Welke voeding nuttig je voor, tijdens en na de workout?Wist jij dat sporten voor je ontbijt zorgt voor meer vetverbranding? Live is er bij iedere webinar een mogelijkheid om jouw vragen te stellen, maar een voorbereid mens telt voor twee!Je stelling of vraag mag worden gemaild naar: wedstrijdsec@usvprotos.nl Wie weet zien we jouw vraag terug op één van deze fantastische avonden!

Krachttraining 3 maart 18:15Link zoom: De komende 4 woensdagen (17 & 24 feb, 3 & 10 maart) is de tijd van de krachttrainingen gewijzigd!Dit ivm met de Webinars in samenwerking met Protos (20:30) Erg leuk dus wees er ook bij!De krachttraining is nu van 18:15 - 19:15 en zal dus een uur duren ipv anderhalf uur. Vanaf 17 maart zullen de krachttrainingen weer op de normale tijd worden gegeven.Om 18:15 uur begint de krachttraining en jullie kunnen allemaal aansluiten vanuit je kamer in de zoom meeting.Het is handig als je een handdoek, (gevulde) bidon en een krukje bij de hand hebt.De zoom link zal eerder die dag op facebook en in het evenement op de website geplaatst worden. Inschrijven is niet nodig, maar we hopen jullie natuurlijk in groten getale te zien!Liefs,Het 36eEnglishDear Van Slaggers,Next Wednesday, March 3th, it is time for another strength training!The strength training starts at 6:15 PM and you can all join from your room in the zoom meeting.It is useful if you have a towel, (filled) water bottle and a stool at hand.The zoom link will be posted here on facebook and in the event on the website earlier that day. Registration is not necessary, but of course we hope to see you all!Love, 36

Krachttraining 10 maart 18:15Link zoom: De komende 4 woensdagen (17 & 24 feb, 3 & 10 maart) is de tijd van de krachttrainingen gewijzigd!Dit ivm met de Webinars in samenwerking met Protos (20:30) Erg leuk dus wees er ook bij!De krachttraining is nu van 18:15 - 19:15 en zal dus een uur duren ipv anderhalf uur. Vanaf 17 maart zullen de krachttrainingen weer op de normale tijd worden gegeven.Om 18:15 uur begint de krachttraining en jullie kunnen allemaal aansluiten vanuit je kamer in de zoom meeting.Het is handig als je een handdoek, (gevulde) bidon en een krukje bij de hand hebt.De zoom link zal eerder die dag op facebook en in het evenement op de website geplaatst worden. Inschrijven is niet nodig, maar we hopen jullie natuurlijk in groten getale te zien!Liefs,Het 36eEnglishDear Van Slaggers,Next Wednesday, March 10th, it is time for another strength training!The strength training starts at 6:15 PM and you can all join from your room in the zoom meeting.It is useful if you have a towel, (filled) water bottle and a stool at hand.The zoom link will be posted here on facebook and in the event on the website earlier that day. Registration is not necessary, but of course we hope to see you all!Love, 36

Webinar 4: 10 maart (19.30 tot 20.30) Het bestuur van USV Protos en Van Slag slaan de handen in één en organiseren samen voor jullie een geweldige reeks van 4 webinars! - Woensdag 17 februari (19.30 tot 20.30)- Woensdag 24 februari (19.30 tot 20.30)- Maandag 1 maart (20.00 tot 21.00)- Woensdag 10 maart (19.30 tot 20.30)Webinar 4: Hoe ga jij om met een blessure?Tijdens ons laatste webinar zal Sophie ten Asbroek Msc sport en prestatie psychologie en zelf ook volleybalster spreken! Sophie weet als geen ander hoe het is in en buiten het veld. Ze speelt voor Pharmafilter US Ds1 (die uit zouden komen dit jaar in de topdivisie). Hard trainen kent ze dus en dat betekent veel gebruik maken van het lichaam. Veel trainen kan zorgen voor een overtraining. Dan rest ons de vraag, wat zijn de psychologische aspecten bij het herstellen van een blessure? Heb jij wel eens een blessure gehad? Sophie en wij als besturen horen graag hoe dat voor jou is geweest in ons allerlaatste evenement.Live is er bij iedere webinar een mogelijkheid om jouw vragen te stellen, maar een voorbereid mens telt voor twee!Je stelling of vraag mag worden gemaild naar: wedstrijdsec@usvprotos.nl Wie weet zien we jouw vraag terug op één van deze fantastische avonden!

Heb jij je feesttoeter al klaar liggen?Lieve vriendjes en vriendinnetjes!Zaterdag 27 maart organiseert de OpWegCie een superleuke dag met als thema “kinderfeestje”. Jij bent toch ook van de partij? Het wordt net zo gezellig als vroeger op je prinsessenfeestje, brandweerpartij of piratenfestijn. Wij verklappen alvast dat het met de huidige maatregelen een fysiek feestje wordt. Mochten de regels nóg strenger worden, hebben wij een toffe online activiteit in petto. Dit feestje wil je niet missen! Markeer nu met je favoriete glitterpen 27 maart in je agenda, strijk je favoriete feestjurk en begin maar met het afstrepen van de nachtjes slapen. Want wij kunnen niet wachten om jullie eindelijk weer fysiek te zien!

April

May

June

July