De Agenda

December

Inschrijvingen gaan donderdag 26 november 20:00 open! Je mag je OF voor de techniektraining aanmelden, OF voor de andere workshop in hal 2(2e inschrijving wordt verwijderd)Hee lieve van Slaggers, We gaan 1 december in hal 1 de techniektraining doen en en hal 2 de badmintonworkshop!De techniektraining- Deze volleybaltechniektraining is voor alle niveaus- Je schrijft je ALLEEN in- Er zijn per blok 12 plekkenEr zijn 3 tijdsblokken:Blok 1: 18:30-19:30Blok 2: 19:45-20:45Blok 3: 21:00-22:00Je mag je maar voor één tijdsblok inschrijven, een 2e inschrijving wordt verwijderd.In- of uitschrijven kan tot 1 december 12:00. Als je niet meer kunt of je hebt klachten, !!meld je af!! bij iemand van het bestuur via mail of app!Druk niet zelf zomaar op het rode kruisje, maar laat het eerst weten!!Als je na de inschrijvingsdeadline je nog in wil schrijven en er is nog plek, mail dan Trees naar activiteiten.vanslag@gmail.com of Marleen: vicevoorzitter.vanslag@gmail.comBELANGRIJK: Regels omtrent Corona:- Tijdens de activiteit houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. Wij verwachten dat je jehier ook aan houdt. Indien je dit niet doet, kun je hierop aangesproken worden door ledenvan de commissie of het bestuur.- Indien je positief getest bent voor COVID-19 of last hebt van klachten die passen bij COVID-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of verlies van reuk/smaak) ben jeverplicht om thuis te blijven en mag je niet naar activiteiten komen totdat je 24 uurklachtenvrij bent. Dit geldt ook als een huisgenoot deze klachten heeft.- Wanneer je vanwege bron- en contactonderzoek thuis moet blijven of net terug bent uit eengebied met een oranje reisadvies (ziehttps://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen), mag je ook niet naar activiteitenkomen gedurende de periode die door de GGD wordt voorgeschreven.Tot dinsdag!

Inschrijvingen gaan donderdag 26 november 20:00 open! Je mag je OF voor de techniektraining aanmelden, OF voor de andere workshop in hal 2Hee lieve van Slaggers, We gaan 1 december in hal 1 de techniektraining doen en en hal 2 de badmintonworkshop!De techniektraining- Deze volleybaltechniektraining is voor alle niveaus- Je schrijft je ALLEEN in- Er zijn per blok 12 plekkenEr zijn 3 tijdsblokken:Blok 1: 18:30-19:30Blok 2: 19:45-20:45Blok 3: 21:00-22:00Je mag je maar voor één tijdsblok inschrijven, een 2e inschrijving wordt verwijderd.In- of uitschrijven kan tot 1 december 12:00. Als je niet meer kunt of je hebt klachten, !!meld je af!! bij iemand van het bestuur via mail of app!Druk niet zelf zomaar op het rode kruisje, maar laat het eerst weten!!Als je na de inschrijvingsdeadline je nog in wil schrijven en er is nog plek, mail dan Trees naar activiteiten.vanslag@gmail.com of Marleen: vicevoorzitter.vanslag@gmail.comBELANGRIJK: Regels omtrent Corona:- Tijdens de activiteit houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. Wij verwachten dat je jehier ook aan houdt. Indien je dit niet doet, kun je hierop aangesproken worden door ledenvan de commissie of het bestuur.- Indien je positief getest bent voor COVID-19 of last hebt van klachten die passen bij COVID-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of verlies van reuk/smaak) ben jeverplicht om thuis te blijven en mag je niet naar activiteiten komen totdat je 24 uurklachtenvrij bent. Dit geldt ook als een huisgenoot deze klachten heeft.- Wanneer je vanwege bron- en contactonderzoek thuis moet blijven of net terug bent uit eengebied met een oranje reisadvies (ziehttps://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen), mag je ook niet naar activiteitenkomen gedurende de periode die door de GGD wordt voorgeschreven.Tot dinsdag!

Inschrijvingen gaan donderdag 26 november 20:00 open! Je mag je OF voor de techniektraining aanmelden, OF voor de andere workshop in hal 2Een tweede inschrijving wordt verwijderd.Hoi Van Slaggers,We gaan 1 december in hal 1 de techniektraining doen en en hal 2 de badmintonworkshop!We hebben weer een leuke alternatieve workshop voor jullie in petto! We gaan niet met een bal spelen, maar een heel ander voorwerp. Een stukje lichter, namelijk: de VEER!Sander gaat voor jullie een mooie badmintonworkshop verzorgen. Hij heeft een aantal jaren gebadmintond en kan jullie de fijne kneepjes van het vak goed leren.Je kan nooit genoeg sporten leren en wij volleyballers staan natuurlijk overal voor open, dus LET'S GO BADMINTONNEN!Er zijn twee tijdsblokken:Blok 1: 20:00-21:00Blok 2: 21:15-22:15De workshop- Je schrijft je individueel in en hoeft niets mee te nemen. Rackets en shuttles zijn geregeld!- Het is voor alle niveaus, van beginner tot pro!- Geef je niveau aan bij je inschrijving!Je mag je maar voor één tijdsblok inschrijven, een 2e inschrijving wordt verwijderd.In- of uitschrijven kan tot 1 december 12:00. Als je niet meer kunt of je hebt klachten, !!meld je af!! bij iemand van het bestuur via mail of app!Druk niet zelf zomaar op het rode kruisje, maar laat het eerst weten!!Als je na de inschrijvingsdeadline je nog in wil schrijven en er is nog plek, mail dan Trees naar activiteiten.vanslag@gmail.com of Marleen: vicevoorzitter.vanslag@gmail.comBELANGRIJK: Regels omtrent Corona:- Tijdens de activiteit houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. Wij verwachten dat je jehier ook aan houdt. Indien je dit niet doet, kun je hierop aangesproken worden door ledenvan de commissie of het bestuur.- Indien je positief getest bent voor COVID-19 of last hebt van klachten die passen bij COVID-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of verlies van reuk/smaak) ben jeverplicht om thuis te blijven en mag je niet naar activiteiten komen totdat je 24 uurklachtenvrij bent. Dit geldt ook als een huisgenoot deze klachten heeft.- Wanneer je vanwege bron- en contactonderzoek thuis moet blijven of net terug bent uit eengebied met een oranje reisadvies (ziehttps://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen), mag je ook niet naar activiteitenkomen gedurende de periode die door de GGD wordt voorgeschreven.We hebben er veel zin in, tot dan!

Inschrijvingen gaan donderdag 26 november 20:00 open! Je mag je OF voor de techniektraining aanmelden, OF voor de andere workshop in hal 2Hee lieve van Slaggers, We gaan 1 december in hal 1 de techniektraining doen en en hal 2 de badmintonworkshop!De techniektraining- Deze volleybaltechniektraining is voor alle niveaus- Je schrijft je ALLEEN in- Er zijn per blok 12 plekkenEr zijn 3 tijdsblokken:Blok 1: 18:30-19:30Blok 2: 19:45-20:45Blok 3: 21:00-22:00Je mag je maar voor één tijdsblok inschrijven, een 2e inschrijving wordt verwijderd.In- of uitschrijven kan tot 1 december 12:00. Als je niet meer kunt of je hebt klachten, !!meld je af!! bij iemand van het bestuur via mail of app!Druk niet zelf zomaar op het rode kruisje, maar laat het eerst weten!!Als je na de inschrijvingsdeadline je nog in wil schrijven en er is nog plek, mail dan Trees naar activiteiten.vanslag@gmail.com of Marleen: vicevoorzitter.vanslag@gmail.comBELANGRIJK: Regels omtrent Corona:- Tijdens de activiteit houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. Wij verwachten dat je jehier ook aan houdt. Indien je dit niet doet, kun je hierop aangesproken worden door ledenvan de commissie of het bestuur.- Indien je positief getest bent voor COVID-19 of last hebt van klachten die passen bij COVID-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of verlies van reuk/smaak) ben jeverplicht om thuis te blijven en mag je niet naar activiteiten komen totdat je 24 uurklachtenvrij bent. Dit geldt ook als een huisgenoot deze klachten heeft.- Wanneer je vanwege bron- en contactonderzoek thuis moet blijven of net terug bent uit eengebied met een oranje reisadvies (ziehttps://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen), mag je ook niet naar activiteitenkomen gedurende de periode die door de GGD wordt voorgeschreven.Tot dinsdag!

Inschrijvingen gaan donderdag 26 november 20:00 open! Je mag je OF voor de techniektraining aanmelden, OF voor de andere workshop in hal 2Een tweede inschrijving wordt verwijderd.Hoi Van Slaggers,We gaan 1 december in hal 1 de techniektraining doen en en hal 2 de badmintonworkshop!We hebben weer een leuke alternatieve workshop voor jullie in petto! We gaan niet met een bal spelen, maar een heel ander voorwerp. Een stukje lichter, namelijk: de VEER!Sander gaat voor jullie een mooie badmintonworkshop verzorgen. Hij heeft een aantal jaren gebadmintond en kan jullie de fijne kneepjes van het vak goed leren.Je kan nooit genoeg sporten leren en wij volleyballers staan natuurlijk overal voor open, dus LET'S GO BADMINTONNEN!Er zijn twee tijdsblokken:Blok 1: 20:00-21:00Blok 2: 21:15-22:15De workshop- Je schrijft je individueel in en hoeft niets mee te nemen. Rackets en shuttles zijn geregeld!- Het is voor alle niveaus, van beginner tot pro!- Geef je niveau aan bij je inschrijving!Je mag je maar voor één tijdsblok inschrijven, een 2e inschrijving wordt verwijderd.In- of uitschrijven kan tot 1 december 12:00. Als je niet meer kunt of je hebt klachten, !!meld je af!! bij iemand van het bestuur via mail of app!Druk niet zelf zomaar op het rode kruisje, maar laat het eerst weten!!Als je na de inschrijvingsdeadline je nog in wil schrijven en er is nog plek, mail dan Trees naar activiteiten.vanslag@gmail.com of Sander: voorzitter.vanslag@gmail.comBELANGRIJK: Regels omtrent Corona:- Tijdens de activiteit houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. Wij verwachten dat je jehier ook aan houdt. Indien je dit niet doet, kun je hierop aangesproken worden door ledenvan de commissie of het bestuur.- Indien je positief getest bent voor COVID-19 of last hebt van klachten die passen bij COVID-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of verlies van reuk/smaak) ben jeverplicht om thuis te blijven en mag je niet naar activiteiten komen totdat je 24 uurklachtenvrij bent. Dit geldt ook als een huisgenoot deze klachten heeft.- Wanneer je vanwege bron- en contactonderzoek thuis moet blijven of net terug bent uit eengebied met een oranje reisadvies (ziehttps://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen), mag je ook niet naar activiteitenkomen gedurende de periode die door de GGD wordt voorgeschreven.We hebben er veel zin in, tot dan!

Inschrijvingen gaan donderdag 26 november om 20:05 open!Door de gewijzigde coronamaatregelen is de krachttraining weer LIVE in Olympos met z'n allen!KrachttrainingYes, we mogen ons lichaam weer aan het werk zetten! Wil jij je volleybalspieren niet verliezen en deze sterk houden? Dat kan zeker bij Van Slag!De training duurt van 18:15 tot 19:30 uur. Graag meenemen- Een hartslagmeter (als je dit in bezit hebt, anders niet erg)- Handdoek- Veel water in een grote flesLET OP, SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENEMENT, ER ZIJN 30 PLEKKEN! --> elke donderdag 20:05 gaan de inschrijvingen openMELD JE AF ALS JE NIET MEER KOMT! Mail dan naar activiteiten.vanslag@gmail.comBELANGRIJK: Regels omtrent Corona- Tijdens, voor en na de activiteit houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. Wij verwachten dat je jehier ook aan houdt. Indien je dit niet doet, kun je hierop aangesproken worden door ledenvan de commissie of het bestuur.- Leg bij binnenkomst je spullen op 1,5 meter verspreid van elkaar tegen de muur aan.Zodat bij het vertrekken en weggaan ook de 1,5 meter afstand gehouden wordt.- Indien je positief getest bent voor COVID-19 of last hebt van klachten die passen bij COVID-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of verlies van reuk/smaak) ben jeverplicht om thuis te blijven en mag je niet naar activiteiten komen totdat je 24 uurklachtenvrij bent. Dit geldt ook als een huisgenoot deze klachten heeft!- Wanneer je vanwege bron- en contactonderzoek thuis moet blijven of net terug bent uit eengebied met een oranje reisadvies (ziehttps://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen), mag je ook niet naar activiteitenkomen gedurende de periode die door de GGD wordt voorgeschreven.

Lieve Van Slaggers,Iedereen droomt zijn hele leven al van de combinatie Van Slaggers + kersttruien + cinema en nu worden deze dromen werkelijkheid! De AcCie heeft voor jullie deze ingrediënten in een heerlijk thema gegoten en het resultaat:Cozy Christmas Movie Night!Op 10 december kun je in je leukste, foutste of comfortabelste kerstoutfit een kerstklassieker bingen in het Filmcafé!Er zijn twee shifts met elk plaats voor 30 personen:Shift 1: 18:30 - 21:00Shift 2: 21:30 - 00:00Schrijf je voor één shift in, zodat meerdere mensen van een kerstfilm kunnen genieten. Bij een dubbele inschrijving wordt de laatste verwijderd.Entree zal €5-6 kosten. Om koken hoef je je ook geen zorgen te maken, bij het Filmcafé kun je namelijk naast drankjes ook een lekkere pizza bestellen!Je kan je tot 9 december kosteloos uitschrijven voor dit evenement. Mocht je daarna afmelden dan zullen de kosten voor dit evenement in rekening worden gebracht, ook wanneer de afmelding door COVID-19 gerelateerde klachten komt. Maandag 30 november om 20 uur gaan de inschrijvingen open. Zorg dat je er klaar voor zit, want er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Schrijf je ook in als het al vol zit, want we gaan werken met een wachtlijst :)We hopen jullie 10 december te zien bij het Filmcafé!Liefs, De AcCie

Lieve Van Slaggers,Iedereen droomt zijn hele leven al van de combinatie Van Slaggers + kersttruien + cinema en nu worden deze dromen werkelijkheid! De AcCie heeft voor jullie deze ingrediënten in een heerlijk thema gegoten en het resultaat:Cozy Christmas Movie Night!Op 10 december kun je in je leukste, foutste of comfortabelste kerstoutfit een kerstklassieker bingen in het Filmcafé!Er zijn twee shifts met elk plaats voor 30 personen:Shift 1: 18:30 - 21:00Shift 2: 21:30 - 00:00Schrijf je voor één shift in, zodat meerdere mensen van een kerstfilm kunnen genieten. Bij een dubbele inschrijving wordt de laatste verwijderd.Entree zal €5-6 kosten. Om koken hoef je je ook geen zorgen te maken, bij het Filmcafé kun je namelijk naast drankjes ook een lekkere pizza bestellen!Je kan je tot 9 december kosteloos uitschrijven voor dit evenement. Mocht je daarna afmelden dan zullen de kosten voor dit evenement in rekening worden gebracht, ook wanneer de afmelding door COVID-19 gerelateerde klachten komt. Maandag 30 november om 20 uur gaan de inschrijvingen open. Zorg dat je er klaar voor zit, want er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Schrijf je ook in als het al vol zit, want we gaan werken met een wachtlijst :)We hopen jullie 10 december te zien bij het Filmcafé!Liefs, De AcCie

January

February

March

April

May

June

July