De Agenda

April

May

Teerbeminde Van Slaggers,   Wat hadden we toch schittermagisch weer hè, afgelopen weekend. Zon, blauwe lucht, vogeltjes, het leven is een feest!  Eigenlijk zou je de hele dag wel buiten willen doorbrengen, maar treurnis en ellende, je moet toch naar binnen voor het avondeten. Wat zou het toch fijn zijn om na iedere gang weer even lekker naar buiten te gaan, om te fietsen bijvoorbeeld.   Levensvreugd alom, want op 3 mei kan dat weer! Dan vindt namelijk het tweede cycling dinner van het jaar plaats! Na het vorige thema, happ'n en trapp'n, met boerenkool, pannenkoeken en appeltaart, verwachten we nu wat meer, euhm, culinair verantwoord gekokkerel. Het thema is namelijk masterchef. Laat alle creativiteit de vrije loop en verras je gasten met gerechten met namen die geen mens fatsoenlijk uit kan spreken. Alles is toegestaan!! (Kogelvis en gifkikkers worden wel enigszins afgeraden) Na het diner volgt natuurlijk nog een borrel, de locatie van de borrel volgt nog   Denk je nu: goh, wat leuk, een cycling dinner, schrijf je dan meteen in. De inschrijvingen sluiten op 26 april om 23:59 dus wacht niet te lang   Mocht je nou echt geen partner kunnen vinden, stuur dan een mailtje naar accie@vanslag.net, dan zijn we best bereid een koppelpoging te ondernemen ;P   We hopen jullie allemaal te zien op 3 mei!   Liefs, De AcCie

Weekendcie’s tijd door de reisO.D.Z. In welke tijd wordt jij verleid?Als je denkt aan al die dagen, dat je je zo hebt misdragen, kom dan naar het jaarlijkseweekend weg om het recht te zetten. Het hele weekend zal namelijk in het thema staan van‘tijd door de reis’.Een aantal nogal verstrooide professoren – aan de naam van het weekend te zien – zal julliegedurende dit weekend gaan begeleiden tijdens deze reis, dus dat belooft een fantastischeervaring te worden!Dit spektakel zal plaatsvinden op 10,11 en 12 mei 2019 en kost in totaal maar tussen devijftig en zestig euro! De inschrijvingen gaan open op 2 april om 18 uur, dus schrijf je snel in. Ze sluiten weer op 28 april om 23:59.Wij gaan ons uiterste best doen om er een weekend van te maken om nooit te vergeten, duszorg dat je erbij bent!!

Lieve Van Slaggers!Tijd om je superheldenpak uit de kast te halen! 18 mei is er weer een Ballstars toernooi, waar iedereen een superheld kan zijn! Het toernooi bestaat uit 5 verschillende sporten die je allemaal zult doen met je team. Bovendien zijn de lunch, PIZZA als avondeten en een pubquiz allemaal inbegrepen! Misschien is er nog wel een super-prijs voor de winnaars ook… Dit alles voor maximaal €12.50! Dus waar wacht je nog op?Schrijf je nu in via:https://forms.gle/2E7oaywMzJbfjBUy9We zien je graag op de achttiende!

Lieve commissieleden,Omdat Van Slag niks is zonder haar vrijwilligers hebben we een dag geprikt om jullie in het zonnetje te zetten. Wat we op deze dag precies gaan doen houden we nog even geheim. Wel kunnen we vertellen dat het aan het begin van de middag zal beginnen en dat we ook gezellig met zijn allen zullen eten. Om de dag tot een daverend succes te maken moeten we wel weten wie er komen en wie de Sjaak afhaak is. Schrijf je daarom voor 1 mei in op dit evenement als je bij deze dag aanwezig bent.  Twijfel niet langer en schrijf je in! Dit wil je niet missen!Voor vragen kan je terecht bij Max of Jelle. Hopelijk tot 19 mei!Ps als je alleen bij het dag gedeelte of eten kan zijn zet dat dan even in het opmerkingenveld. 

June

Lieve van Slaggers,Het lijkt nog lichtjaren ver, en hopelijk laat het zonnetje zich tegen die tijd ook ooit weer zien, maar de inschrijvingen voor het jaarboek zijn geopend! Ook dit jaar werkt de RedaCie kneiterhard om een prachtig boek in elkaar te zetten waar we dit jaar in samenvatten. We nemen je mee op reis door het afgelopen jaar, en wijzen je op de absolute hoogtepunten. Heb jij hilarische opmerkingen gemaakt? Gekke bekken getrokken voor de camera? Wie weet heb je wel een plekje veroverd in het quote-overzicht, of ben je vereeuwigd op de Wall of Shame. Met andere woorden: dit wil je niet missen! De kosten zullen maximaal €4 zijn– voor hen onder ons die beter visueel denken: dat zijn twee biertjes, vrijwel niets. Schrijf je snel in zodat je zeker weet dat je dit unieke verzamelstuk aan je collectie kan toevoegen. De inschrijvingen sluiten op 5 mei.Liefs, de RedaCie

September