De Agenda

December

Om aan te melden kun je met je team een berichtje sturen naar jeroen@vanslag.net ! Laat even weten met hoeveel mensen jullie komen en waar jullie graag op zouden willen focussen. Jullie krijgen vanzelf te horen of er plek is deze dag. 

January

Aftrap van de Crazy 33! De eerste lijst is in de link onderdaan dit bericht te vinden. Voor lijstprijs 1 moeten de opdrachten uiterlijk 6 januari ingeleverd zijn bij crazy3x33@gmail.com; vermeld in de onderwerpregel je teamnaam - lijstnummer - opdrachtnummer. Per team kan 1 persoon zich inschrijven voor het hele team in dit evenement! We kijken uit naar jullie volslagen gekke creaties en hopen er veel werk aan te hebben. 1x33 kusjes, het 33e!Link naar lijst 1

Om knallend het nieuwe jaar in te gaan, organiseert de AcCie op donderdag 18 januari een activiteit waarvan je een gat in de lucht gaat springen! Deze avond beginnen we namelijk bij Jumpsquare; met ruim 2.400 m 2 is dit hét grootste Indoor Trampoline park van de EU! We spreken om 19:45 af in Nieuwegein (wees op tijd), waarna we met z’n allen één uur lang de zaal in gaan. Er kan samen gefietst worden!Na deze jumpsessie ‘springen’ we op de fiets om na de nodige lichamelijke inspanningen de hersens aan het werk te zetten; het tweede deel van de avond gaan we namelijk (bord)spelletjes spelen in de … Mick O’Connells. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je land veroveren bij Risk en iemand schaakmat zetten bij Set, op deze avond erger je je niet Mens. Sta jij ook te springen om aan deze super toffe avond deel te nemen, meldt je dan gauw aan. Voor de prijs van slechts 10 euroknallers ben je van de partij! Tot en met woensdag de 17e 12:00 heb jij de tijd om je in te schrijven (en kosteloos uit te schrijven)! Mocht je maar een deel van de avond aanwezig kunnen zijn, dus alleen het jumpen (€10) of alleen bij de spelletjes, geef dit even aan in de opmerkingen! 

February

March

April

May

June

July