FysioDomstad

Elke dinsdag gratis inloopspreekuur van 18.00 tot 19.00 uur

  • Sportfysiotherapie en manuele therapie
  • Affiniteit en ervaring met volleybal
  • Samenwerking met sportarts
  • Revalidatieprogramma's op maat
  • Dry needling / Medical taping
  • Echografie / EMG

6 dagen open (maandag t/m zaterdag), waarvan 4 avonden tot 21:00.

FysioDomstad Utrecht Oost
T 0307603757

FysioDomstad Utrecht Centrum
3512 KB Utrecht
T 0302920021


Poolcafé Hart van Utrecht

Bovenstaande prijzen zijn van zo t/m do te reserveren tot 19:00, (in vakanties uiterlijk tot 19:00)
Op een later tijdstip reserveren kan eventueel, maar zal voor elk uur daer later wordt begonnen als de boven genoemde tijden €1,- extra p.p. per uur in rekening worden gebracht.

Wil je reserveren?
bellen: 030-2332315Sportal

Sportal verbindt sport-gerelateerde modules die allen met sport te maken hebben. We creëren overzicht, verrassende samenwerkingen, tijdsbesparende oplossingen en een geheel eigen identiteit voor onze gebruikers en dat allemaal binnen één portaal. Met ons puntensysteem ‘samen scoren’ schatten we samen de waarde in van onze samenwerking. Hierdoor versterken we elkaar in breder aspect i.p.v. alleen de focus op het uitvoerende te leggen. Tenslotte streven we het zelfde doel na om; sporters te laten sporten!

Voor iedere bestelling die een Van Slagger doet bij Sportal krijgt Van Slag een klein percentage, een mooie deal dus!


Utrecht Promotions

Utrecht Promotions is een enthousiaste onderneming die een uitgebreid totaalpakket aan promotionele producten levert. Iedere klant is uniek en heeft specifieke wensen, daarom staat persoonlijk contact bij Utrecht Promotions hoog in het vaandel. Het doel is het leveren van een eindproduct dat volledig aansluit op de wensen en daar zet Utrecht Promotions zich voor de volle 100 % voor in!

Sinds het seizoen 2020-2021 werken Utrecht Promotions en VV Van Slag samen om de leden te voorzien van unieke Van Slag items en de mooiste commissie- en teamshirts.


Sponsorkliks

Wellicht kennen jullie dit concept al, maar wij hebben hier nu ook een account aangemaakt. Als je online bij de aangesloten websites iets bestelt via de link in dit bericht, gaat hiervan een bepaald percentage naar de vereniging! Dit kost voor jou niets, en de vereniging heeft er profijt van! Hier kun je de aangesloten websites vinden. Alle beetjes helpen. Je kunt ook de app downloaden en via de app bestellen. 


Sim Only Discount

sim only maandelijks opzegbaarMr Korting

vidaxl kortingscodeBeboparket


Boeketcadeau


HekwerkonlineMokana


Sani4all


Sans Online


Schattige Babykleertjes


Sfeer


Teakea