AcCie 1: Cycling Dinner - Secret Ingrediënt

Zet je koksmuts op en pak je stalen ros weer uit de schuur want het is weer tijd voor het welbekende Cycling Dinner. Op donderdag 17 oktober zal het Cycling Dinner plaatsvinden met als thema: Secret Ingredient. 

Ieder duo is verantwoordelijk voor een voor-, hoofd- of nagerecht. De andere twee gerechten smikkel je bij andere Van Slaggers thuis. Je krijgt van tevoren een geheim ingrediënt die je in jouw maaltijd kan verwerken. Kunnen jullie gasten raden wat het is? Als alle buiken goed gevuld zijn, is het tijd voor een naborrel in de stad. 

Je schrijft je in met een duo en bereid samen jullie gerecht voor. Let hierbij op dat één van jullie je inschrijft met het adres waar het diner gaat plaats vinden. Zodra de inschrijvingen gesloten zijn kan dit adres niet meer gewijzigd worden. De inschrijving sluit op zaterdag 12 oktober om 23:59!! Verder is het ook  belangrijk dat je laat weten of je vegetarisch/allergisch bent. Zondagavond (13 oktober) krijgen jullie een mail met informatie over welk gerecht je gaat bereiden en eventuele allergieën of dieetwensen. 

Wacht niet te lang met inschrijven want dit beloofd weer een legendarische avond te worden !

Liefs, de AcCie

  • 17 oktober 2019 18:00 tot 17 oktober 2019 23:00

Deel dit bericht