AcCie 5: Cycling Dinner

Tijd voor .... Cycling Dinner! 

Zit je wel eens bezorgd thuis? Is de super al dicht of heb je gewoon geen zin om te koken? Dan is het tijd voor Thuisbezorgd! 

Op 3 mei organiseert de AcCie het onderhand welbekende Cycling Dinner. Voor één avondje krijgt niet alleen Thuisbezorgd, maar ook Uber Eats (écht Uberrelaxed), Deliveroo (helaas niet zo snel als een kangaroo) en Foodora (kruising van de Foo Fighters & Dora) concurrentie van de enige echte Van Slag's Cycling Dinner. 

Deze avond zal ieder duo een voor-, hoofd- of nagerecht maken van een restaurant in Utrecht. Dus gooi dat block boter of die Sla(g)olie in de pan en ga lekker aan de gang! 

Net zoals bij het vorige Cycling Dinner is het zo dat één van de partners het duo inschrijft. Let op: denk goed na over waar je het diner gaat houden. Als de inschrijvingen gesloten zijn kan er niet meer in gewijzigd worden. Verder is het voor de kokers belangrijk te weten of je vegetarisch/allergisch bent (en dan niet alleen voor leerstof) en zo ja in welke mate. Dus ben je vegetariër, maar eet je wel vis; vermeldt dit dan in de opmerkingen. Zo weet het gastheer/vrouw dat de Slag-er vermeden moet worden, maar dat een bezoekje aan de visafSlag geen probleem is. Hetzelfde geldt voor allergieën; heb je bijvoorbeeld een gluten-allergie geef dan aan of het ook ‘sporen van...’ betreft. Is wel handig als iemand beSlag wil maken;)

Een kers op de Van Slagroomtaart, of toch een brownie met hagelSlag? Geen Tinder, maar Toetje! Voor welke bezorger doe jij de deur open?  

Donderdag 3 mei verzamelen we om 17:45 op de Neude voor deze super gezellige avond. De inschrijvingen zijn nu geopend dus wees er gauw bij!

  • 03 mei 2018 19:00 tot 03 mei 2018 22:00

Deel dit bericht