Beachcompetitie Van Slag Ronde 2.1

Beste beachers,

Bij deze nodigen we jullie graag uit om van de zomer te komen beachen in Bilthoven. Ook dit jaar spelen we weer elke donderdag op de velden van Irene Beach. Dit jaar hebben we twee blokken van drie weken zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Blok 1 (ronde 1.1) zal duren van 29 juni tot en met 13 juli en het tweede blok (ronde 2.1) van 20 juli tot en met 3 augustus. De kosten zijn per team 10 euro per blok. Een team mag bestaan uit 2 of 3 personen, man-vrouw verhouding maakt niet uit. Belangrijk: maar 1 persoon uit jullie team hoeft zich in te schrijven en geeft bij de inschrijving zijn/haar partner(s) aan. Bij deze persoon zullen de kosten afgeschreven worden, jullie mogen dit onderling regelen.

De wedstrijden zullen beginnen om 19.00 dus probeer uiterlijk 5 minuten van te voren aanwezig te zijn zodat iedereen om 19.00 kan beginnen! Elke avond speel je binnen je poule wedstrijden waarna teams op basis van de stand de week erop zullen degraderen, blijven of promoveren. Op het moment gaan wij uit van vier poules van vijf teams, dit betekent dat er plek is voor twintig teams. Wanneer we twintig teams hebben en je je nog inschrijft kom je op de wachtlijst terecht. Jullie zullen per mail geïnformeerd worden of er plaats is of dat jullie helaas op de wachtlijst staan. Het is mogelijk dat we van Irene Beach extra velden krijgen waardoor er ook plek is voor teams.

Na de wedstrijden is er de mogelijkheid om vrij te beachen totdat de zon ondergaat of om gewoon lekker een biertje te drinken.

Vanavond om 20.00 gaan de inschrijvingen open! Slechts 1 iemand per team hoeft zich in te schrijven! Beachpartners kunnen worden geselecteerd bij het inschrijven.

Voor informatie volg de beachcie op facebook!

Deel dit bericht