Beachen 1.1 (dinsdagmiddag)

Beste Van Slaggers!

We hebben heel goed nieuws: we mogen weer beachen!!

Lees dit bericht dan goed door, er wordt verwacht dat iedereen die meedoet van alles op de hoogte is!

Vanaf dinsdag 26 mei bieden we, voorlopig, drie keer per week de mogelijkheid om te gaan beachvolleyballen aan. Dit is op de volgende momenten:
• Dinsdagmiddag van 15.00 tot 18.00 (30 personen)
• Vrijdagavond vanaf 18.30 (36 personen)
• Zondagavond vanaf 18.30 (54 personen)

Omdat we verwachten dat er veel mensen willen volleyballen zal het anders gaan dan jullie de afgelopen jaren van ons gewend zijn. Dit komt neer op de volgende veranderingen:
1. Je kan je inschrijven via de Van Slag website. Er is dit jaar geen toernooistructuur, in plaats hiervan schrijf je je per avond in. Hier zijn losse evenementen voor aangemaakt dus let er goed op dat je je bij de juiste dag inschrijft
2. Er wordt per avond betaald, de kosten zijn 5 euro per duo, dit zal vooraf met een tikkie moeten worden betaald (zie info verderop) 
3. Het is niet mogelijk om je alleen of  in trio’s op te geven
4. Er is geen toernooistructuur, in plaats hiervan schrijf je je per avond in
5. De inschrijvingen gaan op de vrijdag van tevoren om 18.00 uur open en sluiten op maandagavond om 18.00 uur
6. Omdat de verwachting is dat veel mensen willen volleyballen behoudt de BeachCie zich het recht voor het verlenen van voorrang aan mensen die nog amper of niet hebben meegespeeld, dit betekent dat een duo dat vaker meedoet waarschijnlijk een keer over zal moeten slaan. Mochten de beachcie afwijken van de op de site zichtbare lijst, dan zullen de betreffende teams daar tijdig bericht over krijgen
7. De BeachCie bepaalt met wie en op welke velden je speelt, waarbij er rekening wordt gehouden met de corona-maatregelen en het niveau
8. Als je tegen een bepaalt duo wilt spelen op het veld die avond kan je dit aangeven in de opmerkingen, we kunnen niet garanderen dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren

Betalen: 
De kosten voor beachvolleybal zijn €5,- per team per dagdeel. Dit bedrag dient vooraf via onderstaande link betaald te worden, uiterlijk 2 uur voor het begin van het beachen op de betreffende dag. Wanneer er niet betaald is behoudt de beachcie zich het recht om spelers te weigeren. 
Let op: de betaallink is verschillend voor de verschillende dagen, zorg ervoor dat je de link van het juiste evenement gebruikt. 

Link DINSDAG:
Wil je mij alsjeblieft € 5,00 betalen voor "Beachvolleybal Dinsdag 26/05" via 
LET OP: Als je op de reservelijst staat (klokje achter je naam), hoef je nog niet te betalen! Je krijgt vanzelf bericht als je toch kan komen beachen!


BELANGRIJK!!!!
Corona-specifieke maatregelen:
• Er wordt van iedereen verwacht dat hij/zij op de hoogte is van de protocollen van NOC*NSF en Nevobo en deze dus zeer goed doorneemt. 

Daarnaast gelden er bij Irene Beach nog specifieke regels voor bij de velden zelf:
• Houd altijd 1,5 meter afstand, dit geldt dus ook voor de fietsenstalling, het terras, langs het veld, in het veld, etc.
• Kom niet naar de beachlocatie als je je niet lekker voelt, koorts hebt of verkouden bent.
• Kom niet als iemand uit je gezin of huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft.

Elke avond zal er een coronaverantwoordelijke zijn. Hij/zij heeft altijd gelijk omtrent coronagerelateerde situaties. Ook heeft hij/zij het recht om iemand uit te sluiten van deelname wanneer diegene meerdere malen laat zien zich niet aan de afspraken te houden. 

• Als je meerdere avonden wilt komen doe dit zoveel mogelijk met dezelfde partner
• Per veld mogen maximaal zes sporters. Aan het begin van de avond krijg je te horen naar welk veld je mag. Je blijft de hele avond bij dit veld, het is niet de bedoeling dat je naar andere velden gaat om te kijken of te kletsen
• Niet blokkeren
• High-fives mogen op geen enkele manier, dus ook niet met ellenbogen, billen of wat dan ook
• Bij binnenkomst desinfecteert iedereen zijn/haar handen met de gel die aanwezig zal zijn
• Ook als je weggaat is het de bedoeling dat je je handen ontsmet
• De BeachCie is verantwoordelijk voor het ontsmetten van de ballen en de harken
• We gaan ervan uit dat iedereen voldoende water meeneemt voor de gehele periode dat je aanwezig bent, één flesje van een halve liter zal waarschijnlijk niet volstaan.
• Ga voordat je naar Irene komt naar de wc. De wc op locatie is beschikbaar maar enkel in zeer hoge nood
• Zorg dat je je thuis omkleed, op de locatie is dit niet mogelijk
• Al het afval wat je maakt, moet je zelf thuis ergens weggooien, de kliko’s van Irene staan niet tot onze beschikking

Mochten er nog maatregelen nodig zijn die niet hier staan beschreven zullen we deze aan het begin van het beachen kenbaar maken.

We zouden als BeachCie zijnde het natuurlijk liever allemaal anders zien, maar op dit moment is dit de enige manier waarop volleyballen mogelijk is. We verwachten dus ook dat jullie je stinkende best doen om je zo goed mogelijk te houden aan de bovengenoemde waslijst van maatregelen.

Desalniettemin hebben wij er enorm veel zin in en gaan we er met zijn allen gewoon het beste van maken!

Groetjes
Een popelende BeachCie (Wiebe, Merle, Luuk en Wotte)

Deel dit bericht