Beachvolleybal vrijdag (21 mei) 19:00-21:00

Inschrijvingen openen elke maandag 20:00 uur en sluiten voor 4 uur van tevoren! Dus sluiten op vrijdag om 12:00 en op zaterdag om 23:59!


Lieve Van Slaggers,


In de komende weekenden gaan we beachvolleyballen op de velden van Irene Beach in Bilthoven!


Lees onderstaande informatie over de regels omtrent inschrijven goed door! De kosten bedragen 2 euro per persoon voor het blok van 2 uur. Meld je snel aan om twee uur lang helemaal los te gaan in het zand met partijtjes!


Algemeen:

 • Je speelt in een duo óf met je team zoals deze op de Van Slag website staat.

 • Eén persoon schrijft een duo of het team in.


In teamverband

 • Als je met en tegen je teamgenoten wilt spelen dan geldt dat je met een minimum van 4 teamgenoten moet inschrijven.

 • Eén persoon uit het team schrijft het gehele team in.


Buiten teamverband

 • Eén persoon schrijft het duo in, dit mag met niet-teamgenoten, externen en met 27-plussers zijn. 

 • Om met een niet-Van Slagger in te schrijven kan je je met jezelf inschrijven op website en in de opmerkingen de naam + het volleybal niveau van je partner aangeven. 

 • Je wordt ingedeeld in een wedstrijd tegen een ander duo. Je speelt het gehele blok tegen ditzelfde duo. Binnen dit viertal mag je van partners wisselen.


Belangrijke regels:

 • Je houdt te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar (dus ook van je partner!). Blokken is hierdoor niet toegestaan. Deze regels gelden ook bij spelen in teamverband. 

 • Van tevoren mag je een voorkeur aangeven voor het duo waar je tegen wil spelen. Wij zullen proberen hier rekening mee te houden.

 • Het kan voorkomen dat er geen tegenstander is, dit is bij een oneven aantal ingeschreven duo’s of dat er een te groot verschil in niveau zit. We zullen hier dan contact over opnemen en je mag altijd alsnog een tegenstander zoeken. 

 • Wij zullen, indien de inschrijvingen snel vol zitten, voorrang geven aan teams die anders helemaal niet kunnen volleyballen die week. We zullen werken met een wachtlijst, dus zit het vol? Schrijf je alsnog in!


Disclaimer slecht weer

Bij onverantwoordelijke temperaturen zullen we mogelijk het beachvolleyballen moeten afgelasten. We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen via dit evenement en via de mail indien je al aangemeld bent. 


Coronamaatregelen

Vanzelfsprekend blijven bij deze momenten onze coronamaatregelen van kracht. Dit betekent dat je niet mag deelnemen indien je positief getest bent voor COVID-19 of last hebt van klachten die hierbij passen, indien een huisgenoot last heeft van koorts/benauwdheid of positief getest is en wanneer je vanwege andere redenen in quarantaine moet (nauw contact met positief getest persoon danwel buitenlandbezoek).


Daarnaast is het van belang dat je te allen tijde 1,5 meter afstand houdt, ook buiten het sporten.


Vanzelfsprekend blijft de mogelijkheid om buiten te volleyballen afhankelijk van de regels vanuit de overheid. Hierdoor kunnen wij voorlopig deze garantie alleen bieden tot 11 mei. Zodra wij onze plannen weer moeten aanpassen, horen jullie dit natuurlijk ook.


Hopelijk tot snel!


Deel dit bericht