Beachvolleybal zondag 10-7 (inschrijven; dag 1 3-weekse competitie)

Lieve zandhappertjes, 

 

De zaalcompetitie is voorbij en de zomer is begonnen, dat betekent dat het tijd is voor de beachcompetitie! Komende weken gaan we in ieder geval elke zondag om 18:00 uur beachvolleyballen bij Irene Beach.

 

Competitieronde 1 → 10, 17 en 24 juli

Competitieronde 2 →  31 juli, 7 en 14 augustus

Competitieronde 3 → 21 en 28 augustus, en 4 september

 

Alle info op een rijtje:

 • De inschrijvingen voor de eerste competitieronde openen zaterdag 2 juli om 12:00 uur en zullen sluiten op zaterdag 9 juli om 23:59 uur.

 • Eén persoon schrijft zich met zijn/haar partner(s) in. Dit mag met Van Slaggers, alumni en externen! 

 • We spelen 2 tegen 2 en je kan je daarom inschrijven met maximaal 3 spelers per team. Het is jullie verantwoordelijkheid dat er elke week 2 spelers op het beachveld staan, dit mogen ook mensen zijn buiten de ingeschreven personen. 

 • De kosten bedragen 6 euro per persoon per competitieronde. 

 • Wij zullen voor de eerste week een indeling maken op basis van het niveau van de teams. Daarna zal de indeling bepaald worden door degradatie en promotie. Van tevoren mag je een voorkeur aangeven voor een tegenstander waar je tegen wil spelen. Wij zullen proberen hier rekening mee te houden met het maken van de indeling.

 • Om met een niet-Van Slagger in te schrijven kan je je met jezelf inschrijven op website en in de opmerkingen de naam + het volleybal niveau van je partner(s) aangeven.
  Let op: De persoon die inschrijft selecteert het aantal kaartjes (2 voor een duo en 3 voor een trio), de partners zullen via de mail de vraag krijgen om de inschrijving te bevestigen maar dit hoef je NIET te doen! Dan betaal je namelijk voor een kaartje teveel...

 

Belangrijke info over Irene Beach:

 • Er is op het terrein geen glas toegestaan. Houd je hier goed aan want als er glas ligt kan dit levensgevaarlijk zijn!

 • Er mag dit jaar geen eigen alcohol mee het terrein opgenomen worden. Je kan bij de bar voor 1,50 - 2,00 euro gekoeld bier/fris kopen, vraag de BeachCie als je iets wil halen.

 • Adres: Tweelingen 142a, Bilthoven

 

Disclaimer slecht weer

Bij onverantwoordelijke weersomstandigheden zullen we mogelijk het beachvolleyballen moeten afgelasten. We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen via dit evenement en via de mail indien je al aangemeld bent. 

 

Liefs,

De BeachCie


Inschrijven

Neem je een externe mee? Geef dan de naam en het niveau opDeel dit bericht