Beachvolleyballen met Van Slag (Ronde 1)

Kan je niet zonder Van Slag deze zomer? Geen paniek!
Gedurende 6 weken kan jij namelijk mee doen met de allereerste Van Slag Beach competitie!

In samenwerking met Irene Beach (Bilthoven) bieden wij jullie een introductie in deze geweldige sport, gevolgd door een competitie van 5 weken volledig in Van Slag stijl. Op donderdagavond 30 juni trappen we dit evenement af met een clinic van Michel Everaert, gevolgd door een indelingstoernooi. De 5 weken erna  (7 juli, 14 juli, 21 juli, 28 juli en 4 augustus) wordt er iedere avond een toernooitje gespeeld op 3 verschillende niveaus. Na deze avond zullen de winnaars van de poule een klasse omhoog schuiven en de verliezers een poule omlaag.

Praktische informatie:

  • Start op donderdagavond 30 juni om 19.00. Vervolgens 5 donderdagavonden ( 7 juli, 14 juli, 21 juli, 28 juli, 4 augustus). Je geeft je op voor deze 6 weken. Kan je een avond niet? Geen probleem, je mag zelf een vervanger regelen of doorgeven dat je er niet bent.
  • Voor 20 euro per persoon kan je 6 weken lang beachvolleyballen op de beste velden van de omgeving.  
  • Tijdens je aanmelding kun je aangeven met wie je het liefst een duo wilt vormen. Het is ook mogelijk je als individu op te geven. Dan zullen wij een geschikte partner voor je zoeken. De duo's mogen zowel vrouw-vrouw, man-man of gemengd zijn.
  • Gezien deze competitie midden in de zomer plaatsvindt, kun je je ook als drietal opgeven. Zo kun je als ‘mini team’ mee spelen, en betaal je voor 2 personen. Het is dus niet mogelijk om met zijn 3en aanwezig te zijn! De kosten moeten zelf verrekend worden binnen het team. Je mag ook als team van 3 inschrijven en aanwezig zijn, dan betaal je echter wel 20 pp.

Mail gerust bij meer vragen naar: nanne@vanslag.net

 

Deel dit bericht