Cycling Dinner: An All-American Thanksgiving!

CYCLING DINNER WANTS YOU! De inschrijvingen zijn geopend en het thema van het eerste Cycling Dinner is onthuld: An All-American Thanksgiving! We konden er niet omheen dat onze Cycling Dinner datum, 24 november, al een andere bestemming had en daarom hebben we besloten dit mooi samen te voegen en gezellig met alle Van Slaggers samen te eten en dankbaar te zijn. Dus haal je kalkoen vast van stal en mest hem vet! Op de dag dat de inschrijvingen openen, 8 november, staan natuurlijk de Amerikaanse verkiezingen centraal en ook dat vieren wij met een Beerpong competition, waaraan je alleen mag meedoen als je je ingeschreven hebt.

 

Wij, de Cycling Dinner commissie, zijn herkenbaar aan onze cotton candy coloured schortjes dus als je vragen hebt kom gerust naar ons toe!

 

Misschien zijn er nog nieuwe leden die denken; Cycling Dinner, wat is dat? Jullie wisten vast al dat Van Slag veeeeel meer inhoudt dan gezellige wedstrijden en een biertje of 10 zo nu en dan. Al jarenlang vindt het Van Slag Cycling Dinner plaats, eerst eenmaal, en sinds vorig jaar zelfs tweemaal per jaar! Even een avondje iets anders dan volleybal: Je geeft je op als duo, en krijgt een gerecht (voor, hoofd, of na) toebedeeld wat je van tevoren klaarmaakt. Elke duo (van de duo’s met voorgerecht maar 1 iemand) is om 6 uur op de Neude om een envelop op te halen waar de 3 adressen in zitten waar je die avond gaat doorbrengen! Je weet pas bij wie dat gaat zijn als diegenen de deur voor je open doen. Elke ronde eet je met z’n 6en, steeds weer met andere mensen. Zo worden alle Van Slaggers door elkaar gehusseld en leer je nog meer mensen kennen. Er is altijd veel enthousiasme wat voor super creatieve gerechten zorgt, veel drank, gezelligheid, en naast adressen in de envelop vind je nog wat extra’s zoals opdrachten en puzzels die de avond vullen. Van de uitvoering van deze opdrachten kan iedereen via Facebook genieten evenals van alle prachtig uitgedoste Van Slaggers. Dus heb je zin in een gezellig avond met lekker eten en veel Van Slaggers beter leren kennen, schrijf je dan meteen in!

 

Wij zijn nu al dankbaar!

 

Liefs de Cycling Dinner commissie: Milou, Cynthia, Lex en Dionne

  • 24 november 2016 18:00

Deel dit bericht