FECOxACCIE barbecueën

Beste Van Slaggers, 

Nu het zonnetje volop begint te schijnen, is het (helaas) alweer tijd voor de laatste activiteit van het jaar. Voor deze ‘spetterende’ avond hebben de FeCo en de AcCie de koppen bij elkaar gestoken om zo de krachten te bundelen. Deze combi-commissie heeft namelijk een heel vet evenement samengesteld, wat niet zal bestaan uit één, niet uit twee, maar maar liefst uit 3 (!) activiteiten! Met als thema ‘Loveboat; in welke kano hang jij je peddel?’, gaan we donderdag 31 mei kanoën, bbq’en en tot slot feesten! 

Om 17:15 uur wordt er verzameld bij de Rijnstroom vanwaar we twee uur lang de nr.1 kanoroute van Nederland zullen bevaren. Met wie steek jij van wal? Houd het roer recht, anders stranden jullie nog op Temptation Island. We wensen jullie in ieder geval een behouden vaart! (Nu voor maar €6,-!!) 

Na deze waterige activiteit zal de inwendige mens voorzien worden van een heerlijke BBQ vergezeld met de nodige (alcoholische) versnaperingen. Geef hiervoor je carnivorische geaardheid (vlees/vega) door zodat de BBQ-Meisters hier rekening mee kunnen houden. (Voor het schamele bedrag van €7,50!!) 

Na een stevige maaltijd wacht de klap op de vuurpijl; het eindfeest. Vanaf 22 uur zijn we welkom in de Heksenketel om daar de boel volledig op z’n kop te zetten! (€4,- in de voorverkoop, €5 aan de deur) 

De inschrijving van dit evenement is voor het BARBECUEËN!! Leden die zich voor alledrie de deel-evenementen inschrijven krijgen een zomerse (alcoholische) verrassing! Schrijf je snel in en mis deze onwijs leuke FeCo-AcCie combinatie niet! 


Kanoën:
https://www.vanslag.net/events/feco-4

Barbecue:
https://www.vanslag.net/events/fecoxaccie-barbecueen

Feest:
https://www.vanslag.net/events/fecoxaccie-feest

Tot 31 mei! 

FeCo & AcCie

  • 31 mei 2018 19:30 tot 31 mei 2018 22:00
  • Voorverkoop: €7,50

Deel dit bericht