FeCo Eindfeest: 7 Sins

Iedereen doet eigenlijk wel eens iets wat eigenlijk niet mag, maar wat nou als je een avond lang kan genieten van alles wat normaal gesproken verboden is? Dit stoute feest geeft je vrij spel om alles een keer achter je te laten en je gewoon een keer helemaal over te geven aan alle verleidingen. 

The FeCo presents.. the Seven Sins! Het thema werd bekend gemaakt met dit spectaculaire onthullingsfilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=4-gw06r7n00. Maar het is niet zomaar een thema, het is een thema met een twist.. Iedere poule vertegenwoordigt een zonde, namelijk:

A-poule: Gulzigheid, B-poule: Wraak, C-poule: Jaloezie, D-poule: Lust, E-poule: Luiheid, F-poule: Gierigheid, G-poule: Ijdelheid

Belangrijk om te weten is dat we hierbij uitgaan van de poules van de ZESDE ronde. 

Op vrijdag 27 mei vindt alweer het laatste feest van het jaar plaats in het K-Sjot. En het wordt nog leuker: iedereen die mee is geweest op het introweekend mag GRATIS naar het eindfeest! (belangrijk is dat je je wel gewoon inschrijft en akkoord gaat met de afschrijving. Als je aan de deur een kaartje wil kopen, zul je gewoon moeten betalen). We hopen jullie allemaal te zien de 27e om het (feest)jaar knallend af te sluiten!

In het kort:

Wat? Eindfeest Seven Sins

Waar? K-Sjot

Hoe veel? 4 euro vvk, 5 euro aan de deur en GRATIS voor iedereen van het introweekend.

  • 27 mei 2016 22:00 tot 28 mei 2016 04:00
  • Voorverkoop: €4,00
  • Deurverkoop: €5,00

Deel dit bericht