Gemeenschappelijk toernooi

Beste sportievelingen,

 

Helios, Van Slag, Jungle-Speed, Beat-it en Traiectum hebben het voor elkaar gekregen om een gemeenschappelijk toernooi te organiseren: ServeFiveAll. Uiteraard wilt niemand dit missen! Op zaterdag 21 mei zal Olympos in het teken staan van sport en gezelligheid. In gemengde teams zal je in competitieverband kennis maken met badminton, volleybal, floorball, squash en tafeltennis. Je maakt niet alleen kennis met deze fantastische sporten, ook zul je veel nieuwe mensen ontmoeten.

Voor 6 euro mag je meedoen aan het toernooi en krijg je een heerlijke lunch geserveerd. Ook is er de mogelijkheid om na afloop samen te eten in Stairway to heaven (eigen kosten en om een indicatie te geven: de prijs voor het studentenmenu zal 8,50 euro zijn: vergeet niet je studentenkaart mee te nemen!). Gezien het reserveren moet je je voor het avondeten van tevoren aanmelden. Aanvang van de dag zal om 10 uur zijn en rond 5 uur is het tijd voor de huldiging van de winnaars.

Dus schrijf je in via je eigen sportvereniging (Het Google Formulier) zodat deze leuke dag niet aan je voorbij gaat!

https://docs.google.com/forms/d/1aBP3rbUuVy5Z6kVmgP4INF61afSKgdlyejuoWX2hvOY/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Let op: Er kunnen in totaal 30 Van Slaggers meedoen in verband met de capaciteit bij alle sporten. VOL = VOL!

Sportieve groetjes,

U.S.F.V Jungle-speed

SB Helios

Van Slag

US Beat-it

UST Traiectum

Je registratie is definitief als je de € 6,00 hebt overgemaakt naar NL18 INGB 0005 8467 59 ten name van Volleybalvereniging Van Slag. Doe dit daarom vandaag nog. 

  • 21 mei 2016 00:00 tot 21 mei 2016 00:00
  • Olympos

Deel dit bericht