Ballstars gemeenschappelijk toernooi

Het BallStars toernooi is een multidisciplinair sporttoernooi dat wordt gehouden op 13 Mei 2017 van 9:45 tot 17:00 te Olympos.

Dit toernooi staat garant voor een lekkere dag sporten terwijl je kennis maakt met 6! verschillende balsporten in groepjes, teamwork, een lekkere lunch en heel veel lol. Dit kan je allemaal mee te maken voor slechts de prijs van een kleine kapsalon!(€4,-) En zeg nou zelf...Wat heb je liever? (Wij durven zelfs te wedden dat je meer calorieën zult verbanden dan er in een kapsalon zitten!)

De SSV's die deelnemen aan dit toernooi en dus ook de sporten die beoefend zullen worden op deze dag zijn:  USBF (basketbal), US Beat it (squash), V.V. Van Slag (Volleybal), SB Helios (Badminton), U.S.T. Traiectum (tafeltennis) and USFV Jungle-Speed (Floorbal). Alleen leden van laatstgenoemde verenigingen zijn in staat om deel te nemen aan dit toernooi.

Er zijn per vereniging slecht een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij met al je teamgenoten want vol = vol!

Na een sportieve middag is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om te shinen tijdens 'de 3e helft'. In de avonduren zal er namelijk een pubquiz georganiseerd worden in Irish pub 'Mick O'Connells' in het centrum van Utrecht. Natuurlijk ben je vrij om mee te doen (en de rest te verslaan) voor een kleine vergoeding van €5. Als je dan je best doet tijdens de pubquiz, zal je zeker niet met lege handen weer vertrekken.

Voor de motorisch goed ingestelden onder ons is er natuurlijk ook de mogelijkheid om je geweldige dance moves op de rest los te laten tijdens het feest daarna.

Dus... Zien wij jou ook op 13 mei?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScV-LSH21napZWl2klugCMo1tSJYC7-SbzbOXRxMc7j4u-sOg/viewform?usp=sf_link


Liefs de BallStarscommissie


Registratie via de google drive link is mogelijk tot en met 4 mei 23:59.

Deel dit bericht