Inschrijven Trainingen Blok 1

Wil jij naast de wedstrijden op dinsdag graag nog extra een balletje slaan en beter worden in volleybal? Kom dan naar de trainingen!

Je zult hier gaan trainen op techniek en posities om zo het spelletje nog beter onder de knie te krijgen. Er zijn trainingen voor alle niveaus binnen Van Slag van poule A t/m H, dus geen reden om niet te komen. De trainingen zullen worden gegeven door enthousiaste Van Slaggers (de TrainCie) die hier ervaring mee hebben. De trainingen zijn gratis, dus twijfel niet langer en neem je teamgenoten mee!

 
De eerste trainingsreeks duurt 7 weken, maar de weekduur van de reeksen zal verschillen per keer. Je schrijft je individueel in per reeks, waarna je wordt ingedeeld op basis van niveau. Er is training voor elk niveau volleyballer! 

Let op: In de eerste trainingsreeks worden de trainingen in twee blokken gegeven: 18.00-19.30 en 19.30-21.00. De trainingsgroepen Beginnerscursus, Laag, Midden en Belofte trainen van 18.00-19.30 in Hal 1A en Hal 2 op Olympos. De trainingsgroep Hoog traint van 19.30-21.00 in Hal 1A

NIEUW: Beginnerscursus
Sinds dit jaar bieden we ook een Beginnerscursus Volleybal aan voor de beginnende volleyballer. Ben jij eerstejaars, tweedejaars of gewoon nieuwsgierig naar hoe volleybal werkt? In een korte trainingscursus van 3 weken leren wij jou alles wat je moet weten om de sterren van de hemel te spelen bij Van Slag. De inschrijvingen openen op donderdag 15 september om 20.30. Meer informatie vind je via de volgende link: https://www.vanslag.net/events/inschrijven-beginnerscursus 

De inschrijvingen voor de eerste trainingsreeks van 7 weken openen donderdagavond 15 september om 20.30 en aanmelden kan tot zondagavond 18 september om 00.00. Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en vol = vol! Het is daarbij niet verplicht (maar wel gewenst!) om alle weken te komen. Er wordt met een reservelijst gewerkt en als jij een keer afwezig moet zijn, zal iemand van deze lijst je plekje overnemen! Hierbij geldt wel: als duidelijk wordt dat je er meer dan twee keer niet bij kan zijn, word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Verder wordt er verwacht dat je op tijd aanwezig bent voor je training. Ben je vaker dan één keer te laat en heb je dit niet van tevoren aangegeven bij je trainer, dan riskeer je niet meer te mogen komen trainen. 

De indeling voor de eerste trainingsreeks wordt uiterlijk dinsdag 20 september bekend gemaakt. Houd er bij inschrijving dus rekening mee dat je op woensdag 21 september al verwacht kan worden!
 
Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar de TrainCie (traincie.vanslag@gmail.com). Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een trainer aan te spreken! :)
 
Hopelijk zien we jullie de komende woensdagen!

  • 15 september 2022 20:30 tot 18 september 2022 00:00
  • Olympos

Deel dit bericht

Reacties (1)

  • Lachezar

    I'd like to participate in the training group from 19:30

    09/15/2022 20:32