Inschrijven trainingen reeks 4

Wil jij naast de wedstrijden op dinsdag graag nog extra een balletje slaan en beter worden in volleybal? Kom dan naar de trainingen!

Je zult hier gaan trainen op techniek en posities om zo het spelletje nog beter onder de knie te krijgen. Er zijn trainingen voor alle niveaus binnen Van Slag van poule A t/m H, dus geen reden om niet te komen. De trainingen zullen worden gegeven door enthousiaste Van Slaggers (de TrainCie) die hier ervaring mee hebben. De trainingen zijn gratis, dus twijfel niet langer en neem je teamgenoten mee!

 De vierde trainingsreeks duurt 6 weken. De trainingen deze reeks vinden plaats van 18.00-19.30 in Hal 2 en Hal 1A op Olympos voor alle groepen behalve Hoog en van 19.30-21.00 in Hal 1A op Olympos voor groep Hoog. LET OP: Hoog traint dus 1,5 uur later dan de voorgaande reeksen.

 

De inschrijvingen voor de vierde trainingsreeks van 6 weken openen donderdag 23 maart om 20.30 en aanmelden kan tot zondagavond 26 maart om 00.00. Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en vol = vol! Het is daarbij niet verplicht (maar wel gewenst!) om alle weken te komen. Er wordt met een reservelijst gewerkt en als jij een keer afwezig moet zijn, zal iemand van deze lijst je plekje overnemen! Hierbij geldt wel: als duidelijk wordt dat je er meer dan twee keer niet bij kan zijn, word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Verder wordt er verwacht dat je op tijd aanwezig bent voor je training. Ben je vaker dan één keer te laat en heb je dit niet van tevoren aangegeven bij je trainer, dan riskeer je om de volgende reeks op de reservelijst te worden geplaatst.

 

De indeling voor de eerste trainingsreeks wordt uiterlijk zondag 2 april bekend gemaakt. Houd er bij inschrijving dus rekening mee dat je op woensdag 5 april al verwacht kan worden!

 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar de TrainCie (traincie.vanslag@gmail.com). Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een trainer aan te spreken! :)

 

Hopelijk zien we jullie de komende woensdagen!

  • 23 maart 2023 20:30 tot 26 maart 2023 23:59

Deel dit bericht