Lustrumfeest: Night at the Movies

Ook dit jaar zullen wij weer knallend afsluiten met een eindfeest, maar deze keer een hele bijzondere. Op vrijdag 26 juni vieren wij namelijk de 30e verjaardag van Van Slag met een groots lustrumfeest in Het Gele Kasteel.

Dit houdt in dat we een stapje verder gaan dan normaal, en hoe kun je dat nou beter doen dan met glitter, glamour, een rode loper en een heuse Oscars-uitreiking? Daarnaast zal het feest onvergetelijk worden, want wij hebben voor een spetterend all-inclusive arrangement gezorgd. Voor €20 voel jij je straks net als Leonardo di Caprio in the Wolf of Wall Street.

Heb jij altijd al als The Joker, Indiana Jones of Catwoman door het leven willen gaan, of droom jij ervan om er net zo uit te zien als Blake Lively in een galajurk, dan is dit je kans!

Trommel dus al je teamgenoten, maar ook oud-Van Slag-vrienden op en schrijf je vanaf volgende week in voor dit glamoureuze "Night at the Movies" feest.

  • 26 juni 2015 22:00 tot 27 juni 2015 04:00
  • Voorverkoop: €20,00
  • Deurverkoop: €25,00
  • Het gele kasteel

Deel dit bericht

Reacties (1)

  • Maarten

    Kan je jou inschrijving hiernaast niet terug vinden? Kijk op de oude website of je inschrijving er tussen staat. Voor een aantal externen geldt dat de inschrijving (nog) niet overgenomen kon worden. http://oud.vanslag.net/agenda/lustrumfeest-night-movies

    06/22/2015 22:57