ToCo: Date Night <3

Het seizoen is alweer in volle gang, en dat betekent dat het tijd is voor weer een Toco toernooi!!! Dit keer gaat het toernooi plaatsvinden in de vorm van een duo-toernooi (2x2) op dinsdag avond 31 januari. Het belooft een romantische avond te worden met als thema ‘’Date night’’. Naast het volleyballen, kan je je partner goed leren kennen tijdens een speeddate op de tribune. En wil je je partner, of misschien iemand anders van Van Slag, wat extra’s geven, stuur hem of haar dan een roos met jouw (anonieme) boodschap.  

Aanstaande dinsdagavond 17 januari staan wij weer in de kantine met een laptop waar je je als duo kan inschrijven via de site. Let op: één van de twee schrijft zich in en voegt de ander toe bij de inschrijving. Wil je gebruik maken van de rozenactie, dan kan je een briefje met jouw boodschap en 2 euro inleveren in een gesloten envelop in de ‘’love box’’ naast de laptop die dinsdag op Olympos aanwezig is. Wij zorgen dat de roos op 31 januari afgeleverd wordt aan jouw geliefde.

Zorg dat je je snel inschrijft, want er kunnen maar 48 duo’s meedoen… Hierna kom je op de reservelijst. De inschrijvingen sluiten vrijdag 27 januari om 23:59.

Bij vragen kan je ons op de dinsdagavonden aanspreken op Olympos of een mailtje sturen naar toco@vanslag.net. Verdere informatie over het toernooi volgt.

Liefs,

Toco Van Slag

  • 31 januari 2017 18:00
  • 48 / 96

Deel dit bericht