SjaarsCie Activiteit 3: Wie is de mol?!

Lieve Sjaarsen, 


De laatste SjaarsCie activiteit komt er alweer aan... En om het jaar goed te eindigen hebben wij iets geweldigs, spannends en mysterieus voor jullie in petto. We organiseren namelijk een Wie Is De Mol spel! Geheel in stijl kunnen we daar nog niet teveel over kwijt, maar vertrouw ons er maar op: het is niet iets wat je wilt missen! 


Het spel vindt plaats op donderdagavond 5 april. Je moet om 19:45 aanwezig zijn op de eerste locatie. Waar dit is? Tja, dat kunnen we jullie nog niet vertellen. We eindigen rond 23 uur in onze eindkroeg, maar ook deze locatie blijft nog even geheim. De activiteit kost 3 euro, maar dat weegt natuurlijk niet op tegen al het geld dat jullie kunnen verdienen voor in de pot. 


Zorg dus dat je donderdagavond 5 april vrij bent om deel te nemen aan de allerlaatste SjaarsCie avond (en afterborrelnacht)!


Ongeveer een week voordat de activiteit plaatsvindt, krijg je een mail met informatie over het spel. Als je bent uitgekozen als mol, staat dit hierin ook vermeldt en krijg je de nodige informatie om je voor te bereiden. 

 

Liefs van de SjaarsCie! 

  • 05 april 2018 19:45 tot 05 april 2018 23:00
  • Voorverkoop: €3,00
  • Utrecht

Deel dit bericht