ToCo toernooi 2

Een betere manier om de eerste maand van 2018 goed af te sluiten komt er niet. Wij maken ons namelijk klaar voor het ToCo Toon’s Triotoernooi: Three of a Kind! ToCo’s own Toon trakteert Van Slag op een avond waarbij iconische trio’s met elkaar de strijd aangaan om voor altijd antwoord te krijgen op de volgende vraag: wie van hen is de enige echte triple threat?


Het strijdtoneel van deze avond zal verdeeld worden in de poules hoog, midden en laag. Iemand van jullie team geeft alle drie jullie namen door, in welke poule jullie willen spelen en welk iconisch trio jullie bedacht hebben die avond te representeren. Vergeet ook niet om daadwerkelijk gekleed te zijn als dit trio, want wie weet maakt een tactische outfit een tragisch optreden op het veld goed en neem je alsnog een prijs mee naar huis! n elk team moet minstens één vrouw zitten! Inschrijven (en uitschrijven) kan tot en met vrijdag 26 januari 20:00!

Ben je nu nog maar een duo of zelfs solo? Stuur dan even een mailtje naar toco@vanslag.net en wie weet valt er het een en ander aan elkaar te koppelen!

Wat? Toco Toons Triotoernooi!
Wanneer? 30 januari 2018!
Waar? Olympos!
Wie? Jullie!

  • 30 januari 2018 18:00 tot 30 januari 2018 23:00
  • Olympos

Deel dit bericht