Training 4.1

GEEN NIEUWE TRAININGSREEKS I.V.M. DE CORONA MAATREGELEN.

Vanaf woensdag 22 april gaan de trainingen voor ronde 4 van start! Deze zullen elke woensdag plaats vinden van 18:00-19:30 in Hal 2 van Olympos. Er zullen 4 verschillende groepen gevormd worden op basis van niveau, dus er is training voor elk niveau volleyballer! Je schrijft je individueel in en mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, dan kan je iemand van de reservelijst regelen die een keer kan meetrainen in jouw plaats. De inschrijvingen voor de derde trainingsreeks van 10 trainingen openen woensdag 1 april om 20:30. 

BORG
Ook zullen we deze reeks met een borgsysteem aan de slag gaan, om de aanwezigheid en betrokkenheid van trainende leden te vergroten, aangezien de ervaring geleerd heeft dat velen het komen trainen niet als een prioriteit beschouwen. Het werkt als volgt; Iedereen die zich aanmeldt voor de training, dient toestemming te geven tot het afschrijven van 10 euro. Dit bedrag zal vervolgens alleen afgeschreven worden bij de mensen die zich meer dan 1x tijdens de trainingsreeks binnen 24 uur van tevoren afmelden. Bij iedereen die zijn beschikbaarheid netjes bijhoudt, en zich tijdig afmeldt, zal dit bedrag uiteraard niet afgeschreven worden. (Door je in te schrijven geef je toestemming om 10 euro af te laten schrijven, als jij je tijdens de 4e trainingsreeks 2x binnen 24 uur voor aanvang van de training heb afgemeld)

CORONA
Uiteraard is dit alles onder voorbehoud, aangezien het voor niemand duidelijk is of en wanneer we weer gaan volleyballen. Toch gooien we de inschrijvingen wel open, zodat we er klaar voor zijn als de deuren van Olympos weer openen, en het weer verantwoord is om lekker te gaan sporten.
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Willem via vicevoorzitter.vanslag@gmail.com.
Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en de inschrijvingen zijn vaak snel vol!

Deel dit bericht