Van Gras

Van Gras staat voor gezelligheid, feesten en genieten van de zomerzon, maar bovenal het leukste grasvolleybaltoernooi van Nederland. Elk jaar georganiseerd door volleybal vereniging Van Slag.

Na het grote succes van vorig jaar is het ook dit jaar weer twee dagen. Naast volleybal zijn er verschillende andere activiteiten. Zo hebben we het NK-afstandserveren, volleypong, een stormbaan, een heerlijke BBQ en een groot feest op zaterdagavond. Na een overnachting in de sportzaal zullen we op zondag ontbijten op het veld en gaan we daarna weer verder met het toernooi.Het toernooi is voor iedereen van divisie tot aan weinig tot geen ervaring. Je kan zelf aangeven op welk niveau je wil spelen (hoog, midden of laag). Dit jaar hebben we voor het thema festival gekozen vandaar dat we onze naam ook hebben omgedoopt tot Van Grastival. Hierbij hoort natuurlijk ook een bandje en meerdere andere festival activiteiten. Dus kortom, het wordt een groot feest dat je niet wilt missen!

Programma zaterdag 25 juni

9:00Aanmelden toernooi
9:30Start toernooi
17:00Einde toernooi dag 1
18:00BBQ in shifts
21:00Optreden band
23:00Start DJ
3:30Einde feest

Programma zondag 26 juni

8:00Opstaan
9:00Ontbijten
10:30Start toernooi
16:00Eind toernooi met prijsuitreiking


EXTRA INFORMATIE

Het toernooi is €20 en hierbij zit deelname aan het toernooi, een BBQ, entree voor het feest, overnachting en ontbijt en lunch op zondag bij inbegrepen.

Als jullie willen overnachten, geef dat dan bij de inschrijving aan.

Omdat het toernooi gemengd is, moeten er per team minimaal twee dames in het veld staan.

Geef je snel op via https://www.vangras.nl/ en doe mee met het Van Grastival Buitenvolleybaltoernooi!

  • 25 juni 2016 09:00 tot 26 juni 2016 17:00
  • Olympos

Deel dit bericht