Van Gras: Hippie Birthday

Lieve Van Slaggers,


Op zaterdag 22 juni 2019 viert Van Gras zijn 10e verjaardag en dat vieren we natuurlijk het liefst met jullie!


Van Gras is een zomers 1-daags volleybaltoernooi op gras. De wedstrijden zullen starten in de ochtend op de sportvelden van Sportcentrum Olympos in Utrecht. Nadat alle wedstrijden zijn gespeeld, zal er een heerlijk avondmaal klaar staan om een goede bodem te leggen voor het knallende eindfeest in de avond.


Het thema van Van Gras is dit jaar: Hippie Birthday o.d.z. ‘De overwinning krijg je niet cadeau!’ Dus zet je zonnige hippie-bril op, pluk een bloemenkrans en trek je kleurrijkste, foute outfit uit de kast. Dan zorgen wij ervoor dat jullie dag vol “peace” verloopt.


Iedereen van elk niveau is welkom, het maakt dus niet uit of je eerste divisie speelt of nog nooit een volleybal hebt aangeraakt! Er zal worden gespeeld met gemengde teams, wat betekent dat er per team minimaal twee vrouwen in het veld moeten staan.


De teams moeten uit minimaal 6 personen bestaan en de inschrijfkosten bedragen 15 euro per persoon.


Inschrijven en meer info: vangras.nl


P.S. Nadat je je hebt ingeschreven ontvangt de captain een mail ter bevestiging van de inschrijving met daarbij ook het bedrag dat overgemaakt dient te worden. Het kan zijn dat deze mail in je SPAM komt. Pas nadat het geld is overgemaakt, is de inschrijving geldig!


Heb je nog vragen? Schroom dan niet om ons te mailen (vangrascie@vanslag.net) of ons op de dinsdagavond aan te spreken!


Groetjes,


De VanGrasCie

  • 22 juni 2019 00:00 tot 22 juni 2018 23:59
  • Olympos

Deel dit bericht