Weekendje Weg

** AL INGESCHREVEN? MEER DETAILS EN INFORMATIE VOLGEN SNEL! (In de tussentijd kun je ons altijd mailen voor dringende vragen) **


Weekendcie presents...
BACK TO THE FUTURE WEEKEND: Travel through time & space!

Ja ja, ook dit jaar zullen we weer met Van Slag lekker een weekend weg gaan! Zoals jullie al vernomen hebben, zal het weekend plaatsvinden op 29, 30 april en 1 mei. Tipje van de sluier: vorig jaar was het een groot succes, dus ook dit jaar zal er een heuse BIERCANTUS plaatsvinden. 
Voor iedereen die nog niet weet hoe fantastisch het Van Slag ‘weekendje weg’ is: zie het als een nóg leuker en nóg gezelliger introkamp en dan met ál je Van Slag vrienden! Dus ben je nieuw bij Van Slag en ken je nog niet heel veel leden? Dan is dit weekendje weg voor alle jaargangen de perfecte gelegenheid om veel Van Slaggers te leren kennen. Ben je  ouderejaars, dan weet je natuurlijk al dat je dit weekend echt niet kan missen! 

Dit weekendje wordt een combinatie van feest en relaxen. Kan jij je hier wel in vinden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben gezorgd voor een mooie logeerboerderij op een prachtige locatie ergens in ons pittoreske landje. Eten, drinken, slaapplek en spectaculaire activiteiten zijn inbegrepen, dit allemaal voor maar €55,-. 
De inschrijvingen gaan open op maandag 14 maart om 18:00 uur en zullen sluiten op zondag 10 april om 14:00 uur. Als je je inschrijft dan ga je ermee akkoord dat Van Slag €55,- van je rekening afschrijft. Na 10 april 14:00 uur kun je niet meer kosteloos annuleren. 

Spreek ons gerust aan in onze zwart en zilveren ‘Back to the Future’ vesten of mail naar weekendcie@vanslag.net als je vragen hebt. De eerste 85 inschrijvingen zullen meegaan op het Weekendje Weg. Vanaf 86 tot en met 105 sta je op de wachtlijst en kun je mee wanneer er afmeldingen zijn voor het weekend.

Wij kijken er al naar uit om er een onvergetelijk weekend van te maken! 
See YOU in the FUTURE! 

Liefs van jullie weekendcie '15-'16,
Luuk, Lisa, Joris, Inge, Ellen, Saskia en SuzanneLET OP: Op zondag 10 april om 14:00 uur gaan de inschrijvingen dicht. Hierna kun je niet meer kosteloos uitschrijven en wordt er door Van Slag €55,- van je rekening afgeschreven. 

  • 29 april 2016 12:00 tot 01 mei 2016 18:00
  • Voorverkoop: €55,00
  • 86 / 105

Deel dit bericht