WeekendCie: Geschikt/Ongeschikt

Beste aanstaande rekruut,


Met een Brexit die langzaam vorm begint te krijgen, oplopende spanningen aan de grenzen van Europa en Amerikaanse budget cuts voor de NAVO en is het tijd dat Nederland gepaste maatregelen neemt in deze onzekere tijden. Zweden ging ons al voor in het opnieuw invoeren van de dienstplicht, en wie zijn wij dan om dit Scandinavische idee niet over te nemen. Immers: “Goed voorbeeld doet goed volgen”.


Omdat de formatie van het nieuwe kabinet nog wel even gaat duren, neemt de Weekendcommissie het initiatief om in het weekend van 19, 20 en 21 mei de 1e compagnie ‘Van Slag’ klaar te stomen, in het altijd mooie Putten!


Door de vele bezuinigingen op de Nederlandse Defensie vragen wij voor dit weekend een eenmalige eigen bijdrage van 55 euro p.p. Hier krijg je wel een onvergetelijk weekend met leuke activiteiten, eten, veel kameraadschap en een fantastisch feest voor terug. Kortom: een weekend waar je over vele jaren, omringd door de kleinkinderen, nog vele mooie verhalen over kunt vertellen. 


Schrijf je daarom nu in!


Want, om maar met een quote van een historisch leider af te sluiten, “ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country.”

 

De weekendcie

 • 19 mei 2017 00:00 tot 21 mei 2017 20:21
 • Voorverkoop: €55,00
 • 80 / 100

Deel dit bericht

Reacties (2)

 • Sietse-Jelle

  Lekker bezig jongens! en Nijal, we hadden afgesproken dat jij je later pas in zou schrijven? dit schrikt natuurlijk mensen af ;)

  04/03/2017 22:47
 • Trees

  JAAAA KNETTERVEEL ZIN IN

  04/03/2017 23:11