Wintersport

Na het succes van de wintersportreis van afgelopen jaar willen wij opnieuw met een enthousiaste groep Van Slaggers de latten onderbinden en de pistes onveilig maken! Dit keer gaan we 8 dagen naar het mooie Les Sybelles in Frankrijk met maar liefst 310 km piste.  

De wintersport is van vrijdag 27 december t/m vrijdag 3 januari. We vertrekken met de bus vanuit Utrecht en komen op zaterdag aan in St. Sorlin (plaats bij het skigebied Les Sybelles). Daarbij krijgen we een skipas voor 5 dagen (met mogelijkheid om dit uit te breiden naar 6 dagen zodat je gelijk na aankomst kan skiën voor maar €26 euro extra). Ook inclusief is het verblijf in een accommodatie gelegen naast de skipiste en skilift (mét zwembad en jacuzzi voor als je even wilt ontspannen). Na de laatste afdaling vertrekken we donderdag aan het eind van de middag weer richting Nederland en komen vrijdag weer aan in Utrecht. 

Na een hele dag skiën kunnen we heerlijk een biertje drinken bij de Yeti bar (€4 voor 0,5L). Dit jaar zullen we weer samen het nieuwe jaar inluiden in de Franse Alpen. We krijgen tickets voor het Oud & Nieuw feest in de Yeti bar. 

Deze wintersportreis zal slechts €439,- kosten met 5-daagse skipas. Daarbij is het mogelijk om je eigen ski- of snowboardmateriaal mee te nemen of via Husk te huren. Voor het huren zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen en de prijzen liggen tussen de €65 en de €120 voor 5/6 dagen. 

Voor meer informatie of vragen over de wintersport kun je contact opnemen via activiteiten.vanslag@gmail.com

LET OP: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in. Na het inschrijven via de Van Slag site krijg je een link voor het inschrijven via de Husk-pagina. Hierop kun je jouw gegevens invullen en voorkeuren doorgeven voor de wintersport. 


* Na 20 personen kom je op de wachtlijst te staan. Je kan dan alsnog mee als er een plekje vrij komt of als we 4 personen op de wachtlijst hebben, kan er worden gekeken of een extra kamer reserveren eventueel nog mogelijk is. * 

  • 27 december 2019 15:00 tot 03 januari 2020 16:00
  • Voorverkoop: €439,00
  • Les Sybelles
  • 19 / 24

Deel dit bericht