Vanuit het bestuur #38.5

Hoi allemaal! Ik weet niet precies wat hier moet komen te staan dus ik ga dingen verzinnen en hopen dat het leuk is! 

Kom-kijken-dag was leuk hè? Dat was de eerste ooit! Lynn heeft die bedacht en samen met Linda georganiseerd. Leuk om zoveel publiek op onze “tribune” te zien. Zou leuk zijn om dat twee keer per jaar te hebben of zoiets. 

Niet alleen leuk om publiek te zien, maar ook om zelf publiek te zijn. Dit jaar heb ik veeeel wedstrijden gekeken en mensen gesproken over hun teams. En wat blijkt: ik vind het vet leuk om dat te doen! Ik had zonder grappen niet verwacht dat ik zo’n persoonlijke interesse zou krijgen in wat ik nu doe als teamcoördinator. Treurig om dat nog maar een paar maanden te doen. Volgend seizoen ga ik me denk ik wel nog hier en daar ertussen wurmen en me een beetje ermee bemoeien dus dat is een mooi vooruitzicht!

Verder voel ik me erg geteased door de enkele zonnige dagen die nu in april tussen de grijze dagen door moeiteloos de mensen het huis uit de terrassen op wenken. Beetje stress omdat ik voel aankomen dat ik straks in een spagaat zit tussen dingen gedaan willen krijgen achter m’n laptop en de hele dag op m’n reet in een park biertjes willen drinken! Wordt een moeilijke periode. Kijk ik absoluut niet naar uit.

Tot slot kijk ik ook totaal niet uit naar de cycling dinner, de cantus, het weekendje weg, het gala en Van Gras, en ik hoop jullie ook niet. Grapje ik heb er heel veel zin in! Kan niet wachten! Hoeft gelukkig ook nauwelijks want de tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het zover.

Kom me vooral een keer op dinsdag vergezellen op de tribune of in het sportcafé!

Liefs,

KarlijnDeel dit bericht