Bestuur gezocht!

Lieve Van Slaggers,

We zijn inmiddels al over de helft van ons bestuursjaar en dat betekent dat we op zoek gaan naar onze opvolgers. Komend jaar heeft Van Slag een lustrumjaar wat het natuurlijk nog leuker maakt om bestuur te zijn. Vind jij het leuk om Van Slag te gaan besturen tijdens het komende seizoen en denk jij dat je daar de geschikte persoon voor bent? Stuur ons dan een mail waarin je antwoord geeft op de volgende vragen:

  • Welke functie(s) binnen het bestuur zou je het liefst willen bekleden? Bekijk hier de beschrijving van de verschillende bestuursfuncties.
  • Waarom ben jij de meest geschikte persoon voor deze functie(s)?
  • Hoe denk je een bestuursjaar te kunnen combineren met je studie/werk etc.?

Naar aanleiding van je reactie op onze mail zullen we je uitnodigen om in week 19 met ons te praten over een mogelijk bestuursjaar. Deze gesprekken zullen plaatsvinden in de avonden van maandag 6, dinsdag 7 of woensdag 8 mei. Wanneer je nu al weet dat je één van deze dagen niet aanwezig kan zijn, horen wij dat graag alvast van je, dan houden we hier rekening mee bij het plannen van de gesprekken. 

Wil jij graag deel uitmaken van het bestuur 2019-2020, reageer dan voor 12 april door een sollicitatiebrief te sturen naar bestuur@vanslag.netMocht je nog meer vragen hebben, twijfelen of willen weten hoe ons het bestuursjaar bevalt dan mag je ons altijd aanspreken op de dinsdagavond of mailen!
 

Liefs,

Het 34e
Max, Guido, Marshall, Wotte, Miriam en Jelle

Deel dit bericht