Bestuur zoekt Bestuur!

Lieve Van Slaggers,

We zijn inmiddels al over de helft van ons bestuursjaar en dat betekent dat we op zoek gaan naar onze opvolgers. Wil jij je bezig houden met de belangrijke zaken binnen Van Slag, zoals het organiseren van de competitie en vele activiteiten, maar juist ook heel veel achter de schermen? Vind jij het leuk om Van Slag te gaan besturen tijdens het komende seizoen en denk jij dat je daar de geschikte persoon voor bent? Stuur ons dan een sollicitatiebrief waarin je in ieder geval antwoord geeft op de volgende vragen:

  • Wat lijkt jou leuk aan een bestuursjaar?
  • Geef per functie aan hoe graag jij deze zou willen bekleden. Bekijk hier de beschrijving van de verschillende bestuursfuncties.
  • Waarom ben jij de meest geschikte persoon voor deze functie of waarom past de functie juist niet bij je?
  • Hoe denk je een bestuursjaar te kunnen combineren met je studie/werk etc.?
  • Hoe ziet jouw zomervakantie eruit? Hoeveel tijd heb je in de zomer?

Naar aanleiding van je reactie op onze mail zullen we je uitnodigen om in week 16 met ons te praten over een mogelijk bestuursjaar. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op de Uithof op de volgende momenten:

  • Maandagavond 17 april
  • Woensdagmiddag 19 april
  • Woensdagavond 19 april
Als je nu al weet dat je (één van) deze momenten niet aanwezig kan zijn, horen we dat graag alvast van je, dan houden we hier rekening mee bij het plannen van de gesprekken. 

Wil jij graag deel uitmaken van het bestuur 2023-2024, reageer dan uiterlijk 16 april 23:59 door een sollicitatiebrief te sturen naar bestuur@vanslag.net. Mocht je nog meer vragen hebben, twijfelen of willen weten hoe ons het bestuursjaar bevalt, dan mag je ons altijd aanspreken bij één van de volleybalmomenten/activiteiten of contact met ons opnemen via de mail, whatsapp of door gezellig even te bellen! We vertellen je graag meer over onze taken en alle ins en outs van een bestuursjaar!

Liefs,

Het 38e
Marit, Luna, Sam, Lynn, Karlijn en Linda

Deel dit bericht