Bestuur zoekt bestuurslid!

Lieve leden,

Een paar weken terug is helaas onze teamcoördinator Job gestopt binnen ons bestuur. De Technische Commissie zal de taken van de teamcoördinator voor haar rekening nemen. We hebben druk overlegd over de mogelijkheden voor ons bestuur en zijn tot de conclusie gekomen dat we graag versterking krijgen. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste Van Slagger die de rest van dit jaar zich als bestuurslid bij het 37e bestuur wil voegen! 

Wat wordt er van je verwacht? Hieronder zetten we het kort op een rijtje:

     • Bijwonen bestuursvergadering op maandagavond
     • Aanwezigheid op dinsdagavond
     • Begeleiden van één commissie
     • Contact onderhouden met sponsoren (in samenwerking met Florian)
     • Ondersteunen van andere bestuursleden waar nodig

     Hoeveel tijd gaat dit je kosten? Met bovenstaande taken zul je ongeveer 20 uur in de week druk zijn. Hieronder vallen al de dinsdagavond en de vergadering op maandag (samen ca. 10 uur), de rest van je bestuursfunctie zal dus gemiddeld 10 uur in beslag nemen. Het is ideaal als je de tweede helft van dit studiejaar een wat rustigere planning hebt qua studie of werk. Op die manier kan je alles uit het bestuursjaar halen en optimaal van het bestuur genieten!

     Op zoek gaan naar een nieuw bestuurslid midden in het jaar komt niet vaak voor en het zal voor iedereen wennen zijn om een nieuw persoon in te werken in het bestuur. Om deze overgang en inwerkperiode zo soepel mogelijk te laten verlopen, stellen wij een paar eisen aan het bestuurslid:

      • Commissie-ervaring bij Van Slag of bij een andere vereniging; deze ervaring komt zeker van pas bij de bestuursvergaderingen en het begeleiden van een commissie.
      • Bekendheid met Van Slag; als bestuur ben je betrokken bij alles wat speelt binnen de vereniging, dus enige bekendheid met het reilen en zeilen van Van Slag is voor ons een vereiste.
      • Enthousiasme en een hart voor de vereniging; uiteindelijk zoeken we natuurlijk vooral iemand die zich - net als wij - vol zou willen inzetten voor Van Slag.

      Het voelt misschien gek om midden in het jaar aan te sluiten bij ons bestuur, maar er zijn genoeg redenen te bedenken waarom dit een heel goed idee is. Namelijk:

      1. Dit wordt een enorm leerzaam en gezellig jaar waarin je heel hecht wordt met je bestuursgenoten.
      2. In korte tijd leer je veel nieuwe Van Slaggers kennen.
      3. Je bent (bijna) altijd aanwezig op alle activiteiten van Van Slag. De meeste en grootste activiteiten vinden plaats in de tweede helft van het jaar, dus die heb je nog tegoed!
      4. Door constitutieborrels en andere activiteiten kom je in contact met de besturen van vele andere (sport)verenigingen.

      Ben je geïnteresseerd en zie jij jezelf in het 37e bestuur van Van Slag? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 26 november 23.59 uur door een brief te sturen naar bestuur@vanslag.net. Twijfel je nog? Wees niet bang om ons aan te spreken, een bericht te sturen of te bellen als je vragen hebt of wat meer informatie wilt. We zijn van plan in de week van 29 november t/m 3 december sollicitatiegesprekken te voeren met de kandidaten en ons nieuwe bestuurslid in december in te werken.

      Heel veel liefs,
      Het 37e bestuur
      Miriam, Anouk, Florian en Bente

      Deel dit bericht