Corona-update 25 maart

Lieve Van Slaggers,

Vrijwel alles mag weer! Hieronder een overzicht van de huidige coronamaatregelen:

Coronamaatregelen

Er zijn geen maatregelen meer! Wel blijft het dringende advies staan om te testen bij klachten en om in isolatie te gaan bij een coronabesmetting (minimaal 5 dagen én minimaal 24 uur klachtenvrij). Wij gaan er dan ook vanuit dat jullie dit nog steeds zullen doen.

Regels invallers

Wij kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om met een compleet team te zijn door bijv. mensen die in quarantaine zitten, dus daarom nog even kort de regels voor invallers: wanneer je team met minder dan 6 spelers is, mag je altijd invallers uit lagere poules vragen. Wanneer je een invaller uit een hogere poule wil laten meespelen heb je toestemming van de tegenstander nodig. Dit geldt ook bij een invaller uit dezelfde poule, maar dit zal normaal gesproken weinig voorkomen. Verder moeten er altijd minimaal 3 eigen spelers in het veld staan. Laat het aan ons weten wanneer dat niet lukt zodat je tegenstander op de hoogte gesteld kan worden! Het is in dat geval niet mogelijk om de wedstrijd te spelen. Je kan dan proberen om de wedstrijd in te halen op eigen initiatief. Wanneer dit niet lukt betekent dit dat je team met 3-0 verliest als je niet 3 eigen mensen kan optrommelen, probeer dit dus te voorkomen!

Taken van teams: fluiten en zaaldienst
Alle teams moeten natuurlijk spelen, maar er zijn ook teams die moeten fluiten. Check dus in het schema op de website of dit voor jouw team geldt en zorg er ook hier voor dat je met genoeg bent! Dus liefst 6 mensen om te fluiten en tellen, maar minimaal 3 mensen voor het fluiten zelf. Daarnaast hebben iedere dinsdag twee teams zaaldienst. Deze teams zijn hiervan op de hoogte gesteld via de mail en via de teamcaptains app. Laat het aan ons weten wanneer het niet lukt om met genoeg mensen te zijn, zodat wij voor een oplossing kunnen zorgen! Wanneer je team niet komt opdagen of niet met genoeg is voor fluiten of zaaldienst, zal je team strafpunten krijgen. Zie voor de uitgebreide regels ons wedstrijdreglement.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, horen wij het uiteraard graag. Tot dinsdag!

Heel veel liefs,
Het 37e bestuur
Miriam, Anouk, Florian, Emma en Bente


Deel dit bericht