De Technische Commissie is bekend!

Lieve Van Slaggers,

Dinsdagavond 21 april zijn wij, de Technische Commissie 2020-2021, bekend gemaakt via de Van Slag livestream. Hier hebben wij ons kort voorgesteld, maar ook het doel en de werkzaamheden van de TC uitgelegd. Omdat natuurlijk niet iedereen gisteren de livestream heeft gezien geven wij daarom er hier nog even een kleine samenvatting van:

Wie zitten er in de TC?
Sjoerd Houweling, Eline Platje, Elin Griess, Leanne, Merle Watzeels, Miriam Osinga en natuurlijk aan het hoofd onze teamcoördinator Julia Mulder.

Wat houdt de TC in?
De TC is er om de teamcoördinator te ondersteunen met de voorbereidingen voor het maken van de teamindeling. We zijn er om leden te benaderen en te inventariseren wat de huidige leden aankomend jaar willen doen, maar we willen ook laagdrempelig benaderbaar zijn voor iedereen die hierover nog vragen heeft. We gaan de aankomende weken dan ook proberen om individuele leden te helpen bij het zoeken van een geschikt team en ook teams aan te vullen, zodat we aan het eind van dit jaar zoveel mogelijk volledige teams hebben voor aankomend jaar. We willen hierbij ervoor zorgen dat alle spelers op het juiste niveau in een leuk, geschikt team zitten.

Wat is de verdeling van de TC en hoe kun je ons bereiken?
We hebben de TC verdeeld over 3 niveaus, namelijk: hoog, midden en laag. Ieder niveau heeft twee TC-leden die voor deze teams verantwoordelijk zijn en ook als aanspreekpunt dienen. Dit hebben we gedaan zodat er goed overzicht blijft en de TC-leden weten welke teams ze nog moeten benaderen en welke teams er onder hun verantwoordelijkheid vallen.
Jullie kunnen ons bereiken door via Facebook een berichtje te sturen of ons een whatsapp-bericht te sturen. Ook kan je ons altijd mailen via technischecommissie@vanslag.net. De verdeling is als volgt (zie afbeelding onder welk niveau jouw team valt):

TC Hoog
Sjoerd Houweling
Eline Platje
TC Midden
Elin Griess
Leanne
TC Laag
Merle Watzeels
Miriam Osinga

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om iemand anders van de TC te benaderen wanneer je je bij een ander persoon binnen de TC meer vertrouwd voelt.

Wat verwachten wij van jullie?
Wij zouden graag zien dat alle teams de aankomende weken gaan inventariseren met elkaar wie er doorgaat, wie er aankomend jaar gaat stoppen en of jullie team blijft bestaan. Wij hebben hieronder ook een flowchart geplaatst die jullie kunnen doornemen om te zien wat er te doen staat voor jullie. Wanneer er duidelijkheid is binnen jullie team, zouden wij dit graag horen. Bij vragen kunnen jullie natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Liefs,
De Technische Commissie

Deel dit bericht