Fantastisch liftweekend!

Op zaterdagochtend om 08.30 uur stond (bijna) iedereen klaar voor de felbegeerde liftwedstrijd. Voorzitter Sanne heeft het weekend geopend met een zeer mooie speech. Daarna luidde het startsein en begon de wedstrijd. Sommige koppels waren vliegensvlug op weg, anderen moesten iets meer geduld hebben. De laatste 2 koppels vertrokken rond 11:15 uur uit Utrecht.
 
Wat was het leuk om alle koppels op het checkpoint te ontvangen en de blije gezichten te zien toen de locatie BRUGGE bekend werd. Toen het laatste koppel voorbij het checkpoint was, mochten Anne en Nijal het laatste koppel in hartje Antwerpen ophalen. De anderen van  de LiftCie wachtten in het super chille hostel de koppels op die het eindpunt bereikt hadden. Het eerste koppel dat Brugge al rond 14.30 bereikte waren Jorik en Hannah! Nummer 2 en 3 volgden snel. Alle liftverhalen werden uitgebreid verteld en de foto’s werden trots getoond. Daarna ging iedereen erop uit om de stad te verkennen. ’S avonds nog even snel optutten en door naar het restaurant.
 
Rond half 9 kwam het laatste trio samen met Anne en Nijal het restaurant binnen, waar de biertjes al in vlot tempo over tafel gingen. In het restaurant werden de winnaars van het van het liftweekend 204/2015: Jorick en Hannah uit volle borst toegezongen. Ook de winnaars van de opdrachten: Suzanne en Wilco werden niet overgeslagen maakten een fles winnaars champagne soldaat. Kortom: de sfeer zat er al goed in. Na enige biertjes werd het tijd voor de volgende kroeg en wat is een kroegentocht zonder shotjes! De shotjes werden genuttigd en de avond ging door tot in de kleine uurtjes waarna iedereen waggelend het hostel bereikte.  Slechts een paar uurtjes later werden de lifters gewekt door de liftcie. Samen zijn we richting centrum gegaan. Hier werden de ontbijtpakketjes uitgedeeld en hebben we heerlijk in de buitenlucht ontbeten. Na een pijnlijk afscheid zijn de lifters naar huis gegaan, zijn een aantal bier gaan drinken op het Brugse terras en hebben de echte diehards nog een nachtje Brugge bijgeboekt. Wat een super fantastisch, ontzettend tof weekend hebben wij gehad! Iedereen die mee is geweest bedankt!

Deel dit bericht