HALV en HENQ!

Lieve Van Slaggers,

Op donderdag 17 februari is het zover, de Halfjaarlijkse ALV vindt dan plaats! 
Naast een update van ons beleidsplan en de financiën, is er bij de halfjaarlijkse ALV altijd meer ruimte voor onderwerpen aangedragen door de leden. Wat zijn onderwerpen die bij jullie spelen? Wat willen onze leden en hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft bij de vereniging? Dit kunnen we natuurlijk niet bespreken zonder jullie mening, dus kom deze vooral delen!

We hebben jullie ook een enquête gestuurd over hoe jullie Van Slag ervaren. Via deze weg kun je dus ook je mening met ons delen! Het invullen van de HENQ duurt maximaal 10 min en jullie zouden ons hier enorm mee helpen. Je komt bij de enquête door hier te klikken (invullen kan nog tot vrijdag 4 februari!). Onder de deelnemers worden twee bol.com bonnen verloot!

Het plan is om te beginnen om 18:30 met inloop vanaf 18:15. Inmiddels hebben we een locatie gevonden: Vergaderzaal 1 van de Galgenwaard (adres: Herculesplein 341). Neem de ingang bij het sportcentrum Galgenwaard, aan de kant van het tankstation (dus niet de hoofdingang van het stadion). Zie hiervoor de rood omcirkelde locatie op onderstaande plattegrond. Meld je aan als je naar de ALV wil komen! Zo weten wij hoeveel animo er is en of het eventueel nodig is om ook te zorgen voor een mogelijkheid om online aan te sluiten. Aanmelden kan vanaf vrijdag 4 februari 20:00 t/m woensdag 16 februari 23.59 uur.


Wij willen dat er van ieder team en iedere commissie iemand aanwezig is. Iedere mening is namelijk belangrijk, of je nou naar alle activiteiten komt of juist alleen speelt op de dinsdagavond. We willen de aanwezigen ook zeker belonen en zullen dus een biertje cadeau doen. Dat wil je niet missen!

De agenda volgt hieronder:

1) Opening

2) Vaststellen agenda

3) Ingekomen stukken

4) Instellen stembureau

5) Goedkeuren notulen Najaars ALV en Extra ALV

6) Update beleidsplan (met resultaten HENQ)

7) Update commissies en jaarplanning

8) Financiële update

9) Installatie TC leden

10) Dialoog over:
- Wintersport
- Technische Commissie

11) W.V.T.T.K.

12) Rondvraag

13) Afsluiting

We hopen jullie allemaal te zien op 17 februari!

Heel veel liefs,
Het 37e bestuur
Miriam, Anouk, Florian, Emma, Bente

Deel dit bericht