Herinschrijving seizoen 2022-2023

Op maandag 13 juni 2022 om 14:00 uur zal de voorinschrijving voor het komende seizoen openen. Je ontvangt voor die tijd van ons een mail met een link waarmee je je kunt herinschrijven. Kijk in je spam/reclamefolder als je de mail niet in je inbox kunt vinden! Je kunt je ook opnieuw inschrijven door in te loggen op de site en op het kopje 'Herinschrijving' te klikken. De eerste persoon die een team aanmaakt zal automatisch teamcaptain worden en de geheime code voor de rest van het team ontvangen. Later kan de teamcaptain altijd nog gewijzigd worden. Zorg dat je je uiterlijk voor 14 juli 23:59 uur hebt ingeschreven. We kunnen vanaf 15 juli geen voorrang meer geven aan huidige leden voor komend seizoen, dus zorg dat je je op tijd hebt ingeschreven!

Omdat er elk jaar weer wat verwarring ontstaat over de regels omtrent de inschrijvingen, hebben we een document opgesteld met de Regels Voorinschrijving 2022-2023. Lees dit goed door voordat je je inschrijft! 


Hoe moet ik inloggen?

Enkel voor huidige leden: inloggen kan door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren bij de optie 'inloggen'. Mocht je je wachtwoord niet weten dan kan je deze opvragen bij het 'Vergeten?' formulier. Je ontvangt dan een e-mail met daarin instructies om je wachtwoord te wijzigen. Het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld komt overeen met het laatste e-mailadres dat je hebt gebruikt voor het inschrijven bij Van Slag (vorig seizoen). Als je het e-mailadres echt helemaal niet meer weet kan je bij ons aanvragen of wij je e-mailadres willen wijzigen.

Als het inloggen gelukt is wijzen de inlogopties in het menu naar een optie menu met profiel opties. Daar kun je jouw profiel bekijken.

 

Yes, ik kan inloggen! Hoe moet ik me herinschrijven voor volgend seizoen? 

Vanaf 14:00 uur op maandag 13 juni kan je je opnieuw inschrijven. Het inschrijven kan via de optie die bovenin de website aanwezig is. Voor het gemak heet die natuurlijk ook 'Inschrijven'. Als je hierop klikt en je bent ingelogd dan krijg je een inschrijfformulier te zien. Op de eerste pagina zijn de meeste gegevens al ingevuld en is het van belang dat alle velden correct ingevuld worden. De velden met een * zijn verplicht en moeten ingevuld worden. Laat dus niets leeg. 

Op de tweede pagina begint de belangrijkste informatie, namelijk de teams. Als jij in het goede team geplaatst wilt worden, is het van belang dat dit correct gebeurt!

  • Ik ben de eerste van mijn team die een team aanmaakt. Als jij je als eerste aanmeldt binnen je team, dan heb je de optie om een team aan te maken. Hiermee word jij automatisch tot captain bevorderd en krijg jij de geheime code toegestuurd die anderen moeten gebruiken. Elk team heeft een eigen geheime code die de spelers moeten invoeren. Als je dus een team hebt aangemaakt stuur je de geheime code naar al je toekomstige teamgenoten door zodat zij deze kunnen invoeren. Spelers worden dan automatisch gekoppeld aan een team. Communiceer goed naar je teamgenoten dat je al een team hebt aangemaakt 
  • Iemand heeft van mijn team heeft al een team aangemaakt. Ben je niet de eerste en heeft iemand jouw team aangemaakt dan kan je de verkregen geheime code invoeren. Kies dan de optie 'Ik heb al een team' en voer de geheime code in. Als de geheime code gevonden wordt, zie je dat onder het veld verschijnen.
  • Ik schrijf me individueel in. Heb je voor komend seizoen nog geen team op het oog? Benader dan de Technische Commissie om te vragen of zij suggesties hebben voor bepaalde teams die nog spelers zoeken. Mocht dit niet het geval zijn, schrijf je je individueel in. Geef in de opmerkingen aan welk Van Slag-niveau je (gemiddeld) speelt en of je voorkeur hebt om samen met iemand in het team te komen. Indien mogelijk zullen de teamcoördinator en TC rekening houden met jouw voorkeuren.

Op de laatste pagina worden je bank gegevens gevraagd voor de afschrijving van de contributie. Hier is een IBAN verplicht. Verstuur vervolgens jouw registratie en je krijgt een e-mail ter confirmatie.


Maar uitschrijven? Hoe werkt dat....?

Stel je wilt stoppen bij Van Slag, dan moet je je uitschrijven! Uitschrijven gaat via jouw profiel. Als je inlogt en jouw profiel opent dan zie je in het linker menu onderaan de optie 'uitschrijven' tevoorschijn komen. Klik hierop en volg de instructies.


Deel dit bericht