Herinschrijvingen seizoen 2020-2021

Maandag 1 juni om circa 12:00 uur openen de voorinschrijving voor seizoen 2020-2021, maar hoe moet ik mij dit seizoen nou (her)-inschrijven/uitschrijven? 

Op maandag 1 juni zal de voorinschrijving voor het komende seizoen open gaan. Je ontvangt dan van ons een mail met een link en daarmee kun je je inschrijven (controleer hiervoor je spam inbox). Net als vorig jaar zal de eerste persoon die een team aanmaakt automatisch teamcaptain worden en de geheime code voor de rest van het team ontvangen. Later kan de teamcaptain altijd nog gewijzigd worden. Zorg dat je je uiterlijk voor 14 juli 23:59 hebt ingeschreven. Anders vervalt je recht op voorinschrijving.  

Omdat er elk jaar weer wat verwarring ontstaat over de regels omtrent de inschrijvingen, hebben we een document opgesteld met de Regels Voorinschrijving seizoen 2020-2021. Lees dit goed door voordat je je inschrijft! 

Hoe moet ik inloggen?

Enkel voor huidige leden: inloggen kan door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren bij de optie 'inloggen' (link). Mocht je je wachtwoord niet weten dan kan je deze opvragen bij het 'Vergeten?' formulier (link). Je ontvangt dan een e-mail met daarin instructies om je wachtwoord te wijzigen. Het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld komt overeen met het laatste e-mailadres dat je hebt gebruikt voor het inschrijven bij Van Slag (vorig seizoen). Als je het e-mailadres echt helemaal niet meer weet kan je bij ons aanvragen of wij je e-mailadres willen wijzigen (link). 

Als het inloggen gelukt is wijzen de inlogopties in het menu naar een optie menu met profiel opties. Daar kun je jouw profiel bekijken.

Yes, ik kan inloggen! Hoe moet ik me herinschrijven voor volgend seizoen? (Vanaf 1 juni 12:00 uur)

Voor huidige leden  - Het inschrijven kan via de optie die bovenin de website aanwezig is. Voor het gemak heet die natuurlijk ook 'Inschrijven'.  Als je hier op klikt en je bent ingelogd dan krijg je een inschrijfformulier te zien. Op de eerste pagina zijn de meeste gegevens al ingevuld en is het van belang dat alle velden correct ingevuld worden. De velden met een * zijn verplicht en moeten ingevuld worden. Laat dus niets leeg. 

Op de tweede pagina begint de belangrijkste informatie, namelijk de teams. Als jij in het goede team geplaatst wilt worden, is het van belang dat dit correct gebeurt!

  • Ik ben de eerste van mijn team die een team aanmaakt: als jij je als eerste aanmeldt binnen je team, dan heb je de optie om een team aan te maken. Hiermee word jij automatisch tot captain bevorderd en krijg jij de geheime code toegestuurd die anderen moeten gebruiken. Elk team heeft een eigen geheime code die de spelers moeten invoeren. Als je dus een team hebt aangemaakt stuur je de geheime code naar al je toekomstige teamgenoten door zodat zij deze kunnen invoeren. Spelers worden dan automatisch gekoppeld aan een team. Communiceer goed naar je teamgenoten dat je al een team hebt aangemaakt!

  • Iemand heeft van mijn team heeft al een team aangemaakt: ben je niet de eerste en heeft iemand jouw team aangemaakt dan kan je de verkregen geheime code invoeren. Kies dan de optie 'Ik heb al een team' en voer de geheime code in. Als de geheime code gevonden wordt, zie je dat onder het veld verschijnen.

Op de laatste pagina worden je bank gegevens gevraagd voor de afschrijving van de contributie. Hier is een IBAN verplicht. Verstuur vervolgens jouw registratie en je krijgt een e-mail ter confirmatie.

Ja het is gelukt! Maar wat zijn die status codes in mijn e-mail?

Voorgaande jaren waren er verschillende statussen die je registratie meekreeg. Echter was dit niet altijd even zichtbaar voor de leden. Het kan namelijk zo zijn dat jouw inschrijving de status 'studcheck' krijgt, als je niet aan de UU, HU of UCU studeert óf minder dan 2 jaar bent afgestudeerd. Dat betekent dat mogelijk jouw registratie niet automatisch geaccepteerd wordt maar hoogstwaarschijnlijk in een later stadium goed gekeurd wordt. Dit geldt niet voor de 'gradcheck' leden. Deze leden zijn meer dan twee jaar afgestudeerd en moeten zich uitschrijven bij de vereniging.


Status

Betekenis

Accepted

Inschrijving is goed en helemaal geaccepteerd

Gradcheck

Je bent op 01-09-2018 langer dan 2 jaar afgestudeerd. Dit betekent jammer genoeg voor jou dat seizoen 2019-2020 jouw laatste seizoen bij Van Slag zal zijn.

Studcheck

Je studeert niet aan de Universiteit Utrecht, HU of UCU, maar aan een andere instelling, of je bent minder dan 2 jaar afgestudeerd. Hierdoor val je in de 20% regeling.


Maar uitschrijven? Hoe werkt dat....?

Stel je wilt stoppen bij Van Slag, dan moet je je uitschrijven! Uitschrijven gaat via jouw profiel. Als je inlogt en jouw profiel opent dan zie je in het linker menu onderaan de optie 'uitschrijven' tevoorschijn komen. Klik hier op en volg de instructies.


Deel dit bericht