Herinschrijvingen seizoen 2021-2022

Op dinsdag 15 juni is de voorinschrijving voor het komende seizoen open gegaan. Je hebt van ons een mail met een link ontvangen in je mailbox en daarmee kun je je inschrijven (controleer hiervoor je spam inbox). Je kunt je ook inschrijven door in te loggen op de site en op het kopje 'herinschrijving' te klikken. Net als vorig jaar zal de eerste persoon die een team aanmaakt automatisch teamcaptain worden en de geheime code voor de rest van het team ontvangen. Later kan de teamcaptain altijd nog gewijzigd worden. Zorg dat je je uiterlijk voor 14 juli 23:59 hebt ingeschreven. We kunnen vanaf 15 juli geen voorrang meer geven aan jou, dus zorg dat je je op tijd hebt ingeschreven!

Omdat er elk jaar weer wat verwarring ontstaat over de regels omtrent de inschrijvingen, hebben we een document opgesteld met de Regels Voorinschrijving seizoen 2021-2022. Lees dit goed door voordat je je inschrijft! 

Hoe moet ik inloggen?
Enkel voor huidige leden: inloggen kan door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren bij de optie 'inloggen'. Mocht je je wachtwoord niet weten dan kan je deze opvragen bij het 'Vergeten?' formulier. Je ontvangt dan een e-mail met daarin instructies om je wachtwoord te wijzigen. Het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld komt overeen met het laatste e-mailadres dat je hebt gebruikt voor het inschrijven bij Van Slag (vorig seizoen). Als je het e-mailadres echt helemaal niet meer weet kan je bij ons aanvragen of wij je e-mailadres willen wijzigen.

Als het inloggen gelukt is wijzen de inlogopties in het menu naar een optie menu met profiel opties. Daar kun je jouw profiel bekijken.

Yes, ik kan inloggen! Hoe moet ik me herinschrijven voor volgend seizoen? 
Het inschrijven kan via de optie die bovenin de website aanwezig is. Voor het gemak heet die natuurlijk ook 'Inschrijven'.  Als je hier op klikt en je bent ingelogd dan krijg je een inschrijfformulier te zien. Op de eerste pagina zijn de meeste gegevens al ingevuld en is het van belang dat alle velden correct ingevuld worden. De velden met een * zijn verplicht en moeten ingevuld worden. Laat dus niets leeg. 

Op de tweede pagina begint de belangrijkste informatie, namelijk de teams. Als jij in het goede team geplaatst wilt worden, is het van belang dat dit correct gebeurt!

Ik ben de eerste van mijn team die een team aanmaakt
Als jij je als eerste aanmeldt binnen je team, dan heb je de optie om een team aan te maken. Hiermee word jij automatisch tot captain bevorderd en krijg jij de geheime code toegestuurd die anderen moeten gebruiken. Elk team heeft een eigen geheime code die de spelers moeten invoeren. Als je dus een team hebt aangemaakt stuur je de geheime code naar al je toekomstige teamgenoten door zodat zij deze kunnen invoeren. Spelers worden dan automatisch gekoppeld aan een team. Communiceer goed naar je teamgenoten dat je al een team hebt aangemaakt!

Iemand heeft van mijn team heeft al een team aangemaakt
Ben je niet de eerste en heeft iemand jouw team aangemaakt dan kan je de verkregen geheime code invoeren. Kies dan de optie 'Ik heb al een team' en voer de geheime code in. Als de geheime code gevonden wordt, zie je dat onder het veld verschijnen.
Op de laatste pagina worden je bank gegevens gevraagd voor de afschrijving van de contributie. Hier is een IBAN verplicht. Verstuur vervolgens jouw registratie en je krijgt een e-mail ter confirmatie.

Deel dit bericht