Inschrijvingen 2015-2016 + invoering Olympas

Op dit moment kun je je voor het seizoen 2014-2015 helaas niet meer inschrijven. De inschrijvingen voor het seizoen 2015-2016 gaan voor de nieuwe leden op 1 augustus rond 0.00 open. De link voor de inschrijving zal dan op deze site te vinden zijn. Voor huidige leden veranderd het dit jaar een klein beetje. Inschrijvingen vinden niet langer plaats door een link die je in jouw inbox ontvangt, maar door het inloggen op de nieuwe website. Het email adres dat je altijd hebt gebruikt bij jouw inschrijvingen is nu gekoppeld aan jouw account. Dat betekent dat huidige leden een wachtwoord wijziging  hier kunnen aanvragen. 

De kosten om volgend jaar bij Van Slag te komen spelen zijn na vele overleggen met Olympos veranderd. Komend seizoen betaal je als lid van Van Slag 125 euro voor de Olympas. Deze pas geeft studenten uit categorie A* enorm veel voordelen, zoals een heel seizoen onbeperkt sporten/ fitnessen/ volgen van bijna alle groepslessen en gratis huren van velden. Leden uit categorie B of C betalen ook 125 euro. Zij zullen echter extra moeten betalen om ook van bovengenoemde voordelen gebruik te mogen maken. Hiernaast is het nog mogelijk dat er nog een kleine contributiebijdrage wordt gevraagd vanuit Van Slag, zodat wij onze activiteiten kunnen blijven aanbieden. Zodra dit bedrag bekend is, laten wij dit natuurlijk meteen weten. 

 
* kijk op http://www.olympos.nl/nl-nl/inschrijven/tarieven.aspx om te zien tot welke categorie je behoort. 


INLOGGEN
Om te registreren voor het nieuwe seizoen moeten bestaande leden inloggen in de nieuwe website. Alle email adressen die wij van jullie hebben ontvangen tijdens het inschrijven de afgelopen jaren zijn omgezet naar accounts. Om in jou account te komen zijn er twee manieren:

 1. Wachtwoord herstellen
  - Ga naar http://test.vanslag.net/users/password/new           
 2. Via facebook inloggen (http://test.vanslag.net/auth/facebook/)
  - Klik rechtsboven op inloggen en dan op het facebook icoon dat onder het formulier verschijnt. Als je email adres van facebook gelijk is aan het email adres dat je gebruikt hebt bij het inschrijven wordt er automatisch ingelogd.

Mocht je het email adres niet meer weten dat je voor het inschrijven hebt gebruikt ga dan naar de volgende link (http://test.vanslag.net/login). Daar kan je een aanvraag doen voor het wijzigen van je email adres.


REGISTREREN

Met de nieuwe website zijn ook de registratie formulieren veranderd. Vanaf dit jaar hebben captains meer overzicht in wie zich hebben ingeschreven in hun nieuwe team. Dit kan doordat iedereen zich vanaf dit jaar inschrijft met een geheime code bij een team. Een team captain maakt als eerste een team en ontvangt vervolgens een geheime code van ons. Deze geheime code moet hij aan al zijn toekomstige teamgenoten geven. Als die wordt ingevoerd een inschrijving automatisch gekoppeld aan een team. 

Deel dit bericht

Reacties (1)

 • Maarten

  De eerste 26 mensen hebben succesvol kunnen inloggen! Jij ook?

  06/21/2015 13:23