Introductiekamp 2016

Let op: vandaag, zondag 28 augustus, om 20.00 uur openen de inschrijvingen voor het introductieweekend. Er zijn 76 plekken, waarvan een deel al bezet is door mentoren,bestuur en natuurlijk de commissie. Eerstejaars hebben uiteraard voorrang en verder wordt er gekeken naar tijd van inschrijving, wees er dus snel bij!! Als je niet bij de eerste 76 komt zal je op de wachtlijst komen. Inschrijven doe je HIER!

Ook dit jaar zullen nieuwe leden zich inschrijven bij Van Slag en dat vraagt natuurlijk om een grootse introductie! De fakkel is dit jaar overgedragen aan een ontzettend enthousiaste en sportieve commissie:

Wilco de Worstelaar,

Gewichtheffer Gerco,

Tinke Trampoline,

Curlingkampioen Christa,

Yannick de Yogafanaat,

Rugbyster Roline.

Dit gouden team zal de handdoek niet snel in de ring gooien en streeft naar topprestaties op het ultieme introweekend. Wij nodigen jullie bij deze uit om te strijden voor de gouden medaille op onze Olympische Spelen. 
Geen nationale sportheld? Wees niet getreurd, misschien ben jij ‘s avonds aan de beurt. 
Zet jij iemand in vuur en vlam of word je gewoon ontzettend lam? 

We hopen jullie allemaal te zien 9 t/m 11 september!

De inschrijvingen zullen sluiten op 7 september om 23.59 uur. Als je je inschrijft dan ga je ermee akkoord dat Van Slag €55,- van je rekening afschrijft. Na 7 september 23.59 uur kun je niet meer kosteloos annuleren. 

Deel dit bericht