Introductieweekend 8-10 september!

Iedereen opgelet:

Aankomend weekend (8, 9 en 10 september) is de belangrijkste activiteit van Van Slag: Temptation Weiland! Het geweldige introductieweekend waar je bij wilt zijn. Alle klompen, jarretels, tuinbroeken en foute versiermoves worden uit te kast gehaald om te zorgen dat jij dit jaar de grootste boeren temptation wordt van Van Slag.

Wie wil nou niet zijn fantastische jaar bij Van Slag op deze manier starten? Het weekend zal boordevol activiteiten zitten, het is de perfecte plek om Van Slag te leren kennen. Het weekend is vanaf vrijdagavond, dan zal iedereen gezamenlijk vanaf Utrecht Centraal vertrekken en het duurt tot zondagmiddag. De kosten voor het weekend bedragen €55,-.

Voor het weekend kunnen zich oud leden en nieuwe leden inschrijven. De nieuwe leden gaan uiteraard wel voor op de oud leden, mocht er geen plek genoeg zijn. De inschrijvingen zijn al open en kun je vinden op de website. Morgen zullen wij ook in de zaal rondlopen, we zijn te herkennen aan onze groene tuinbroeken. Heb je vragen over het weekend, stel ze gerust of als je wilt inschrijven kan dat natuurlijk ook bij ons!

Vriendelijke groeten,

IntroCie 2017-2018

Brian, Robin, Joep, Marjolein, Rosan en NijalDeel dit bericht