Kom volleyballen bij Van Slag!

Lieve toekomstige Van Slagger,

Hou jij van volleybal en gezelligheid? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Volleybalvereniging Van Slag is met gemiddeld 440 leden de gezelligste en grootste volleybalvereniging van Utrecht. Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe studenten voor het aankomende seizoen. Bij Van Slag spelen we iedere dinsdagavond een interne volleybalcompetitie in gemixte teams. Dit doen we in sportcentrum Olympos op het Utrecht Science Park. Heb je nauwelijks tot geen volleybalervaring? Geen probleem, je kan bij ons instappen op beginnersniveau. Ben je een ervaren volleybalspeler/speelster? Ook dan ben je meer dan welkom om een van onze ervaren teams te vergezellen! 

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen gaan hier open op 01-08-2020 om 00:00 uur. We werken met een wachtlijst waar jouw plaatsing afhangt van inschrijftijd en volleybalniveau. Als je al zeker weet dat je lid wilt worden, schrijf je dan direct op 01-08-2020 in! Je wordt halverwege augustus door de teamcoördinator en Technische Commissie op de hoogte gebracht over of er een plekje voor je vrij is. Zo ja, dan wordt je op dinsdag 1 september op het introductietoernooi voor alle eerstejaars verwacht. 

Onze contributie bedraagt voor het gehele jaar €15,00. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een geldige Olympas voor het gehele seizoen, deze kost €140,00.

Naast de dinsdagavond bieden wij iedere woensdagavond trainingen op uiteenlopend niveau aan, mocht je één avond volleyballen niet genoeg vinden! Van Slag is niets zonder haar activiteiten, dus ook voor een gezellig liftweekend, cycling dinner, grasvolleybaltoernooi of gala ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan deelnemen in een van onze 17 commissies als dit jou leuk lijkt! Niets moet, alles mag. Dat is het motto van Van Slag. 

Op 12 september zal er een introductiedag plaatsvinden, georganiseerd door onze IntroCie. Zet deze alvast in jouw agenda als je hierbij wilt zijn!

Voor vragen kan je altijd terecht bij bestuur@vanslag.net. We hopen je snel te zien op een van onze dinsdagavonden! 
Deel dit bericht