Liftweekend!

Binnenkort is het weer zover: het liftweekend! Wij hebben er veel zin in. De inschrijvingen gaan open om 20:00 uur op donderdag 16 januari. Er is plek voor 35 duo’s, dus zorg ervoor dat je in het grote bos een kabouter maatje vindt om je op tijd mee in te schrijven. Elk koppeltje bestaat uit een mannelijke en vrouwelijke puntmuts. 

!!! LET OP: Schrijf je met beide personen per duo in! De bevestigingsmail van de inschrijving is nog geen officiële inschrijving dat je mee kan. Zodra de inschrijvingen vol zijn (of na 30 januari) ontvangen jullie een mail of jij en je partner er definitief bij zitten of eventueel op de wachtlijst staan. Kosteloos uitschrijven is mogelijk tot donderdag 30 januari om 23:59 !!!

Wanneer: zaterdag 29 februari t/m zondag 1 maart 2020
Wie: in duo’s
Waarheen: onbekend…
Thema: La Chouffe Chouffe
Kosten: 45 euro, + optioneel: we laten jullie niet in de kou staan, voor ongeveer 30 euro* erbij brengen we jullie terug naar Utrecht

Liefs van De LiftCie Van Slag

ps. we willen ons er niet mee bemoeien, maar laat die baard alvast groeien # prijsvoorbesteduooutfit

(45 euro is inclusief hostelovernachting, avondeten en ontbijt. Exclusief kosten zoals terugreis en eventueel entree (en drankjes bij) kroeg/uitgaan.)

* ongeveer 30 euro zijn de kosten voor de bus van de terugreis. Je kunt ervoor kiezen om zelf (bijv. liftend) terug te reizen, dan betaal je deze 30 euro niet. Dit is dan geheel op eigen verantwoordelijkheid. Wij raden aan om met ons de bus te pakken vanwege de (verre) afstand en brakheid op zondagochtend 

Deel dit bericht