LustrumCie 4: Familie- & Benefiettoernooi

Lieve Van Slaggers, broertjes, zusjes, ouders en Alumni! 

De inschrijvingen voor het benefiettoernooi zijn open! Met het benefiet toernooi zijn we over de helft met onze 7 sins en daarom gaan we het eventjes anders aanpakken. De 4e sin Avaritia betekent gierigheid, maar zo zijn we niet opgevoed! Daarom doen we lekker het tegenovergestelde en gaan we allemaal tijdens dit toernooi geld ophalen voor Fonds Gehandicaptensport. Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend, en zij zetten zich in om het voor iedereen mogelijk te maken dicht bij huis te kunnen sporten. 

Voor slechts €3,50 per persoon kunnen jullie je inschrijven! Je kunt je via de Van Slag website inschrijven met 1, 2, 3 of maximaal 4 familieleden/(oud) Van Slaggers. Wij zullen vervolgens na het sluiten van de inschrijvingen de teams samenstellen, die uit ongeveer 9 personen zullen bestaan. Mocht je graag met bepaalde personen een team gaan vormen, dan is het mogelijk om een voorkeur voor team aan te geven. Wij zullen ons best doen om jullie in het gewenste team te plaatsen, maar wij kunnen niets garanderen. 
Denk je nou, een hele dag sporten is niks voor mij of ik vind volleyballen niet (meer) leuk, je bent ook van harte welkom om te komen aanmoedigen, of langs de marktkraampjes te lopen. 

Dus schrijf je vooral in en sla een balletje voor het goede doel! De inschrijvingen sluiten op 1 maart om 23:59!

Daarnaast hebben wij een pracht sponsor Hollandse Pot geregeld om heerlijke stamppotten te doneren! Ja je leest het goed, een aanzienlijk gedeelte van de opbrengst gaat naar het goede doel! Voor slechts € 5,- kan je een heerlijke en gezonde maaltijd kopen. Via onderstaande google form kan je voor maximaal 5 personen een maaltijd bestellen. 

!! We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers voor de toernooidag zelf. Denk hierbij aan helpen op de markt, bonnetjes verkopen en afbouwen of helpen met het avondeten. Je kunt bij interesse hiervoor mailen naar lustrumcie.vanslag@gmail.com !!

Liefs!

De LustrumCie

Deel dit bericht